DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’daki mekanı beğenmeyen İrem Derici’ye sert eleştiri

Almanya’daki mekanı beğenmeyen İrem Derici’ye sert eleştiri

Geçtiğimiz haftasonu Almanya’da düzenlenen etkinliğe katılacak olan İrem Derici, mekanı beğenmediği için sahneye çıkmadı. Nihat Doğan, İrem Derici’nin bu tutumu sert bir dille eleştirdi.Almanya’da bir futbol kulübünün düzenlediği etkinliğe mekanı beğenmediği için sahneye çıkmayan İrem Derici’ye tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Derici’nin ”Burası ahır gibi ben burada çıkmam” sözlerinin üzerine Nihat Doğan suskunluğunu Sabah.de’ye bozdu. Nihat Doğan, ”para için

Geçtiğimiz haftasonu Almanya’da düzenlenen etkinliğe katılacak olan İrem Derici, mekanı beğenmediği için sahneye çıkmadı. Nihat Doğan, İrem Derici’nin bu tutumu sert bir dille eleştirdi.Almanya’da bir futbol kulübünün düzenlediği etkinliğe mekanı beğenmediği için sahneye çıkmayan İrem Derici’ye tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Derici’nin ”Burası ahır gibi ben burada çıkmam” sözlerinin üzerine Nihat Doğan suskunluğunu Sabah.de’ye bozdu. Nihat Doğan, ”para için gurbetçi kardeşlerimizin sevgisi değişilmez” ifadeleri ile sert bir dille eleştirdi.

Almanya’daki mekanı beğenmeyen İrem Derici’ye sert eleştiri

Nihat Doğan, sosyal sorumluluk projesi için gerekiyorsa ahırda olsa sahneye çıkılması gerektiğini ifade etti. Ve ‘En azından oraya kadar gidip paranı da almışken, insanların karşısına çıkmamak ayıptır. sahne vs. her şeyi bir kenara koy, Almanya’da Avrupa’da yaşamasına rağmen canıyla kanıyla yüreğiyle Türkiye’ye aşk besleyen, Türkiye’den gelen sanatçılara baktığında Türkiye kokusu alan, türkülerinde şarkılarında köyüne giden akrabalarına giden, o özlemini hasretini gideren insanların karşısına çıkmaması son derece ayıptır.” dedi.PARA İÇİN GURBETÇİ KARDEŞİLERİMİZİN SEVGİSİ DEĞİŞİLMEZNihat Doğan, Almanya ve Avrupa’da yaşayan Türklerin ne zor şartlar altında çalıştığını dikkat çekerek ”Onlar orada çok zor şartlar altında yaşıyorlar ötekileştiriliyorlar, çoğu yerde yok sayılıyorlar. Bu mağduriyetlerin içerisine gidip de kardeşlerimizle hasret gidermenin dünyada parayla karşılığı yoktur. Avrupa’daki kardeşlerimizin hepsinden Allah razı olsun. Oradaki insanların samimiyetine, sana bakışına ve sıcaklığına bakınca sanatçının kendini sanatçı hissedeceği yer emin olun Avrupa’daki kardeşlerimizin yanıdır. Orada inanılmaz bir saygı ve sevgi var. Hiç yakıştırmadım keşke çıksaydı şarkı türkü de önemli değil, görüntüleri de izledim çok nezih bir ortam var aileler gelmişler, inanılmaz şık bir ortam var hepsi kültürlü medeni insanlar, sohbette edebilirdi, hatır sorsaydı, onlarla özlem giderseydi o bile yeterdi.” dedi.