DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’daki Türk futbol kulübünün büyük başarısı

Almanya’daki Türk futbol kulübünün büyük başarısı

Almanya’da ter döktüren Anadolu Spor adındaki Türk futbol kulübünün büyük başarısı anlamlı bir ödüle layık görüldü.Almanya’nın Köln kentindeki Kreisliga amatör futbol liginde ter döktüren Anadolu Spor, anlamlı bir ödüle layık görüldü. Futbol Federasyonu Mittelrhein, Anadolu Spor’un Almanya’daki sığınmacılar için yaptığı çalışmalarını karşılık bırakmadı. Düzenlenen ödül töreninde Futbol Federasyonu Mittelrhein Başkanı Hans Christian Olpen, Anadolu Spor’a teşekkür belgesini takdim etti.

Almanya’da ter döktüren Anadolu Spor adındaki Türk futbol kulübünün büyük başarısı anlamlı bir ödüle layık görüldü.Almanya’nın Köln kentindeki Kreisliga amatör futbol liginde ter döktüren Anadolu Spor, anlamlı bir ödüle layık görüldü. Futbol Federasyonu Mittelrhein, Anadolu Spor’un Almanya’daki sığınmacılar için yaptığı çalışmalarını karşılık bırakmadı. Düzenlenen ödül töreninde Futbol Federasyonu Mittelrhein Başkanı Hans Christian Olpen, Anadolu Spor’a teşekkür belgesini takdim etti. Belge Anadolu Kültür ve Spor Derneği Başkanı Ali Esen’e verildi.

Almanya’daki Türk futbol kulübünün büyük başarısı

Futbol Federasyonu Mittelrhein Başkanı Hans Christian Olpen, AA muhabirine bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Anadolu Spor’un Köln’de yaşayan göçmenler ve sığınmacılar için yaptığı çalışmalardan ötürü bu ödüle layık gördüklerini ifade etti. Başkan Yardımcısı Olpen de kulübün futboldaki başarısının yanı sıra sosyal konulardaki duyarlılıklarından dolayı da kulüp yöneticilerine teşekkür etti.Anadolu Spor Kulüp Başkanı Ali Esen de “Maç ve antrenmanlarımızı yaptığımız sahanın yanında bulunan sığınmacı yurdunda yaşayan göçmen kardeşlerimize maddi ve manevi olarak sahip çıkıyoruz. Onların gerek sorunları gerekse spor çalışmalarıyla ilgilenip kendilerine çeşitli imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Örneğin, hafta sonları kendi sahalarında yaptığı maçlara sığınmacı aileleri davet ederek, mangal şölenleri ve çeşitli yardım kampanyaları düzenliyoruz.” dedi.