DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Altınsoylar dizisi sizlere ömür

Altınsoylar dizisi sizlere ömür

Kanal D’nin büyük umutlarla yayına aldığı ancak reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı gösteremeyen Altınsoylar dizisi yayından kaldırılıyor.

Kanal D’de yayınlanan Altınsoylar dizisi yakın zaman içinde yayından kaldırılacak.Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar, Cihat Tamer gibi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Altınsoyla dizisi reytinglerden dolayı yayından kaldırılıyor.En son 3. bölümüyle ekranlara gelen dizi kanala reytinglerde hayal kırıklığı yaşattı. Son yayınlanan 3. bölümüyle TOTAL’de 1,47 reytingle 3. sırada, 1,00 reytingle 52. sırada yer almıştı.altinsoylar-dizisiGeçtiğimiz günlerde Altınsoylar dizisinden daha fazla reyting alan Tatlı İntikam dizisi de düşük reyting nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Bundan dolayı dizinin final yapması kimse için sürpriz olmadı.Yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu gibi usta isimlerin üstlendiği Altınsoylar dizisinin şimdiye kadar 6 bölümü çekilmişti. Dizi için verilen final kararından oyuncu kadrosununda haber almasıyla dizinin çekimleri durduruldu. Dizinin son çekilen 6. bölümüyle yayından kaldırılması bekleniyor.

Sosyal medyada Altınsoylar yorumları

TATLI İNTİKAM DİZİSİDE YAYINDAN KALDIRILDI

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın paylaştığı, 26 Mart 2016 tarihinden bu yana Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam dizisi yayından kaldırıldı.25. bölüme kadar reytinglerde geçerli not alan dizi yayınlanan son bölümüyle dibi gördü diyebiliriz. Hikayede yapılan değişiklikler direkt reytingleri etkiledi ve dizinin yayın saati değiştirildi. PT2’ye alanınan dizi gece 22:00’dan sonra yayınlanmaya başladı. Bu değişiklikte doğrudan reytingleri etkilediği için dizinin yayından kaldırılmasına neden oldu.Tatlı İntikam

TATLI İNTİKAM NE ZAMAN FİNAL YAPACAK

En son 29. bölümüyle ekrana gelen Tatlı İntikam dizisi, Cumartesi günü yayınlanacak 30. bölümüyle ekranlara ve sevenlerine veda edecek. Dizinin final bölümü 12 Kasım 2016 tarihinde saat 22:15’te Kanal D’de yayınlanacak.