DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Amerika’da uçak evlerin üzerine düştü!

Amerika’da uçak evlerin üzerine düştü!

Amerika’da uçak evlerin üzerine düştü. Uçağın düşüş nedeni ise bilinmiyor. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.Amerika’nın California eyaletine bağlı Riverside kentinden kalkan Cassne 310 tipi uçak çok kısa bir süre sonra evlerin üzerine düştü.  Uçağın düşüş nedeni henüz bilinmiyor. Fakat korkunç kaza 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Uçak Riverside’den

Amerika’da uçak evlerin üzerine düştü. Uçağın düşüş nedeni ise bilinmiyor. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.Amerika’nın California eyaletine bağlı Riverside kentinden kalkan Cassne 310 tipi uçak çok kısa bir süre sonra evlerin üzerine düştü.  Uçağın düşüş nedeni henüz bilinmiyor. Fakat korkunç kaza 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Uçak Riverside’den kalkıp San Jose kentine gitmek için havalanmıştı. Uçağın düşmesi ile vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Ortalık birden savaş alanına döndü.

Amerika’da uçak evlerin üzerine düştü : 4 ölü

Riverside kentinde bulunan evlerine düşen uçağın düşüş nedeni ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Uçakta bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Uçaktaki diğer iki kişi de yaralandı. Uçağın düştüğü evlerde yaşayan bir vatandaşların enkazın altında kaldığı ve ağır yara aldığı açıklandı. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri yaptıkları çalışmada enkaz altındaki kişiyi çıkarıp hastaneye kaldırıldı. O bölgede yaşayan diğer kişiler de başka bir yere tahliye edildi.