DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Amerika’dan şok uyarı : İstanbul’a gitmeyin!

Amerika’dan şok uyarı : İstanbul’a gitmeyin!

İstanbul’da son zamanlarda yaşanan terör saldırıları Amerika’yı tedirgin etti. Amerika vatandaşlarını uyararak ‘İstanbul’a gitmeyin!’ dedi.Terör olayları İstanbul’da artık akıl almaz hal aldı. ABD ise İstanbul’da yaşanan terör olaylarına karşı vatandaşlarını uyardı. ABD Dışişleri Bakanlığı internet sitesi üzerinden yayınladığı haberde, vatandaşlarını Türkiye’nin Güneydoğu’sun da bulunan bölgelere ve İstanbul’a gitmemeleri konusunda bir uyarı metni yer aldı.  Bunun

İstanbul’da son zamanlarda yaşanan terör saldırıları Amerika’yı tedirgin etti. Amerika vatandaşlarını uyararak ‘İstanbul’a gitmeyin!’ dedi.Terör olayları İstanbul’da artık akıl almaz hal aldı. ABD ise İstanbul’da yaşanan terör olaylarına karşı vatandaşlarını uyardı. ABD Dışişleri Bakanlığı internet sitesi üzerinden yayınladığı haberde, vatandaşlarını Türkiye’nin Güneydoğu’sun da bulunan bölgelere ve İstanbul’a gitmemeleri konusunda bir uyarı metni yer aldı.  Bunun yanı sıra ABD devlet görevlilerinin İstanbul ve Güneydoğu’ya yapacakları resmi ziyaretler kısıtlandı.

Amerika’dan şok uyarı : İstanbul’a gitmeyin!

ABD Dışişleri Bakanlığı uyarının yanı sıra tehlike arz eden yerleri de açıkladı. İşte o yerler ;

  • Turistlerin çok olduğu yerler
  • Büyük etkinliklerin yapılacağı yerler
  • Ünlü restoranlar
  • Gece kulüpleri
  • Ulaşım merkezleri
  • İbadethaneler

Uyarıda özellikle yabancı uyruklu vatandaşların kaçırılma ve cinayete kurban gitme olaylarında hedef alındıkları ifade edildi. Vatandaşların kişisel güvenlik önlemlerini gözden geçirmelerini ve yerel haber kaynaklarını yakın takibe alarak her an tetikte olmalarını gerektiğini belirtti.