DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Angela Merkel’in telefonu mitingi yarıda kesti

Angela Merkel’in telefonu mitingi yarıda kesti

Başbakan Binali Yıldırım Kırşehir’de düzenlenen mitinge katıldı. Miting esnasında Angela Merkel, arayacında Binali Yıldırım mitingi yarıda kesti.Türkiye Başkanı Binali Yıldırım, Kırşehir’deki mitingde vatandaşlar ile bir araya geldi. Binali Yıldırım, konuşma esnasında “Almanya Başbakanı ile 3’te bir telefon görüşmem var. O telefonla görüşeyim. Ayrılmayın. Buraya geliyorum” dedi. Konuşmanın öncesinde bir vatandaş eline bayrak alarak ‘bozkurt’ selamı verdi.

Başbakan Binali Yıldırım Kırşehir’de düzenlenen mitinge katıldı. Miting esnasında Angela Merkel, arayacında Binali Yıldırım mitingi yarıda kesti.Türkiye Başkanı Binali Yıldırım, Kırşehir’deki mitingde vatandaşlar ile bir araya geldi. Binali Yıldırım, konuşma esnasında “Almanya Başbakanı ile 3’te bir telefon görüşmem var. O telefonla görüşeyim. Ayrılmayın. Buraya geliyorum” dedi. Konuşmanın öncesinde bir vatandaş eline bayrak alarak ‘bozkurt’ selamı verdi. Miting esnasında hava şartları kötü olduğundan dolayı zaman zaman yağmur yağdı. Vatandaşların yağmurdan etkilenmemesi için yağmurluk dağıtıldı.

Angela Merkel’in telefonu mitingi yarıda kesti

Miting için artırılan güvenlik önlemleri ile 15 bine yakın kişi aramadan geçerek alana alındı. 4 bine yakın kişide mitingi barikatların arkasından izledi. Bölgede bulunan yüksek bina ve minarelere özel harekat polisleri yerleştirildi. Kırşehirli vatandaşlar ise Başbakan Binali Yıldırım’a istek ve arzularını ileten mektupları polis ekiplerine teslim etti.Binali Yıldırım, Nevşehir’deki mitinginde de 20 bin kişiye seslendi. Konuşmasında  “Şimdi burada sizlerle beraberiz. Nevşehir’de muhteşem meydanlar 16 Nisan’ın habercisi. Meydanlar rengini şimdiden ortaya koyuyor. 16 Nisan’ın rengi beyaz. Biz halkın işçinde hep sizlerle olduk. Sadece seçim dönemlerinde değil her fırsatta sizlerle dertleştik. Siyaset millet içindir dedik. Milletin her istediği hizmeti ayağınıza getirdik” dedi.