DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Angelina Jolie’nin canlı yayında yaptığı harekete kimse inanamadı

Angelina Jolie’nin canlı yayında yaptığı harekete kimse inanamadı

Güzelliği ile dünyaya adını duyurmuş Angelina Jolie’nin canlı yayında yaptığı harekete kimse inanamadı. İşte dünyaca ünlü isimin o yaptığı..Angelina Jolie, Kamboçyalı yazar Loung Ung’ın “Önce Onlar Benim Babamı Öldürdü” adlı kitabını beyaz perdeye taşıdı. Filmin galası için gittiği Kamboçya’da kameralara öyle bir görüntü verdi ki görenlerin ağızı açık kaldı. Jolie, BBC’nin röportajı sırasında ülkenin yerel lezzetlerini tattı.

Güzelliği ile dünyaya adını duyurmuş Angelina Jolie’nin canlı yayında yaptığı harekete kimse inanamadı. İşte dünyaca ünlü isimin o yaptığı..Angelina Jolie, Kamboçyalı yazar Loung Ung’ın “Önce Onlar Benim Babamı Öldürdü” adlı kitabını beyaz perdeye taşıdı. Filmin galası için gittiği Kamboçya’da kameralara öyle bir görüntü verdi ki görenlerin ağızı açık kaldı. Jolie, BBC’nin röportajı sırasında ülkenin yerel lezzetlerini tattı. Röportajında daha önceden akrep yediğini ve tadının da çok güzel olduğunu belirtti. Videosu sosyal paylaşım platformu olan Twitter’dan paylaşıldı.

Angelina Jolie’nin canlı yayında yaptığı harekete kimse inanamadı

Angelina Jolie kendisine sunulan tarantula ve akrebi yerken, tarih dersi vermeyi de ihmal etmedi. “Böcekler her zaman yemeklerinin bir parçasıydı. Ancak bunun savaşta hayatta kalmakla da ilgisi var. İnsanlar açlıktan ölecek hâle geldiklerinde bu sayede hayatta kalabildiler.” derken bu yaşına kadar hiç böcek yemediğini söyledi. Muhabirlere akrebi nasıl yenmesi gerektiğini anlattı. Yanında bulunan çocuklarına da böcek yedirdi. Akrebi çiğnemenin zorluğunu vurgularken bir de çekirge ve biranın birlikte çok güzel olduğunu söyledi.Angelina Jolie bu filmle, 2 milyon kişinin yaşamını yitirmesine yol açan olayların travmasının Kamboçyalılar tarafından daha açık bir şekilde tartışılmasını sağlamak istediğini söyledi: “Bu ülkeye geldiğimde insanlarını çok sevdim, tarihlerini öğrendim ve öğrenirken aslında dünyayla ilgili ne kadar az şey bildiğimi fark ettim. “Bu ülke benim için bir uyanış oldu. Bu ülkeye her zaman minnettar olacağım.”