DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Angelina Jolie’ye evlenme teklifi geldi

Angelina Jolie’ye evlenme teklifi geldi

Hollywood’un en gözde çiftleri arasında yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evliliklerini bitirme kararı aldı. Bu kararın hemen sonrasında Jolie’ye evlenme teklifi geldi.\r\n\r\n

Hollywood’un en gözde çiftleri arasında yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evliliklerini bitirme kararı aldı. Bu kararın hemen sonrasında Jolie’ye evlenme teklifi geldi.Magazin dünyasına damga vuran bu haber hakkında birçok iddia ortaya çıktı. İddialar arasında yakışıklı oyuncu Brad Pitt’in eşini aldattığı vardı. Kocasından şüphelenen Jolie’nin dedektif tuttuğunu ve bunu kendisine ispatladığı için bu kararı aldığı belirtildi. Fakat çift bu haberleri yalanladı. Ayrılış sebeplerini çocukları ile ilgili aralarında tartışmadan kaynaklandığını açıkladılar.

Angelina Jolie’ye açık mektup

Gündeme oturan bu ayrılık haberinin hemen ardından Rus yazar Valeriy Zelenogorski harekete geçti. Facebook hesabından yayınladığı açık mektup ile güzel oyuncuya seslendi. İşte o mektup; “Brad’i boşverin, sizi hak etmiyor. Çocuklarınızla birlikte Kolomna’ya, yanıma gelip hep birlikte krallar gibi yaşayalım. Tek başına yaşıyan bir dulum. Çocuklar bahçede oynar, siz de kraliçe gibi evinizde oturur ve nihayet insan gibi yaşarsınız. Yoksul bir insan da değilim, pazarda dört dükkânım, yazlığım, bahçem, tarlam, kayığım, iki arabam var.” “Steven Seagal, Jerard Depardiu de aldı. Rus pasaportu alırsın, gelip bizim yerli oyuncularla birlikte dizilerde oynarsın. Güçlü bir adamım, yeni çocuklar yaparız. Ben her şeyi hesapladım, her şeyimiz yeter. Sana kışın kürk de alırım. Çok geç olmadan, kararını ver.”angelina-jolie-ye-evlenme-teklifi

İşte o ayrılık haberi

Ünlü çiftten kahreden haber geldi

Dünyanın en gözde çiftleri arasında yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt’ten kahreden haber geldi. Hollywood’un yıldız isimleri evliliklerini sonlandırma kararı aldı.Angelina Jolie ile Brad Pitt çiftinin evliliklerine son vermek için mahkemeye başvurdukları açıkladı. Bu haberi ise avukatları bildirdi. Çiftin boşanma nedeninin çocuklarıyla ilgili yaşadığı problemler olduğu belirtildi. Angelina Jolie, ayrılığın ardından 6 çocuğunun birden kendinde kalmasını istedi.

‘Aldatma’ iddialarını yalanladılar

brat-pitt-angelinaMedyada büyük yankı uyandıran boşanma kararının 3. şahıstan kaynakladığına dair iddialar vardı. Fakat ünlü çift Angelina Jolie ve Brad Pitt bu iddiaları sert bir şekilde yalanladı. 3. kişinin de fransız oyuncu Marion Cotillard olduğu iddia edildi.Hollywood basını  ise Angelina Jolie’nin Brad Pitt’i takip etmesi için peşine dedektif taktığını iddia etti. Ve bunun sayesinde Angelina Jolie çıkan iddiaları kendince ispatlamış oldu.