DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Anne 21 Mart fragmanı yayınlandı mı?

Anne 21 Mart fragmanı yayınlandı mı?

Hafta içi Salı günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Anne 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anne 21 Mart fragmanı yayınlandı mı? Turna, Cengiz’in elinden kurtulabiliyor mu? Büyük bir ilgi ile takip edilen Anne dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Anne 21 Mart fragmanı yayınlandı mı? Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Gülenay Kalkan ve Can Nergis’in

Hafta içi Salı günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Anne 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anne 21 Mart fragmanı yayınlandı mı? Turna, Cengiz’in elinden kurtulabiliyor mu? Büyük bir ilgi ile takip edilen Anne dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Anne 21 Mart fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Gülenay Kalkan ve Can Nergis’in paylaştığı dizi her Salı saat 20:00’da ekranlara geliyor. Peki Anne dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Anne dizisi fragmanı yayınlandı mı?

Anne Dizisi 19. Bölüm özeti

Turna’yı kaçıran Cengiz, intikam planını yerine getirebilecek mi? Turna’yı kurtarabilmek için kendisini tehlikeye atan Gönül, hayatını mı kaybedecek?

Tek arzusu Turna’ya sağ salim ulaşabilmek olan Şule, ne yapacağını bilemez.

Anne dizisi neden yok? | 10 Ocak 2017

En son 10. bölümüyle ekranlara gelen, Star Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Anne, kanalın yayın akışı listesinden çıkartıldı. Herkes dizinin 11. bölümünü merakla beklerken ‘Anne dizisi neden yok, Bu akşam neden yayınlanmadı, Ne zaman yayınlanacak?’ soruları şimdiden aranmaya başladı. Peki dizi neden yayın akışı listesinden çıkartıldı? Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

10 OCAK ‘ANNE’ NEDEN YOK?

2017 yılının ilk haftası onlarca dizi reklam verenler ve kanal arasındaki sözleşmeler yenilendiği için yayınlanmamıştı. Ocak ayının ikinci haftasında neredeyse tüm diziler yayınlanma kararı alırken ‘Anne’ dizisinden sürpriz bir karar geldi. Dizi bugün özel bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin bugün yayınlanmama nedeninin yeni bölümün olumsuz hava şartları nedeniyle yetiştirilememesinden kaynaklandığı düşünülüyor.Dizi 17 Ocak Salı günü saat 20:00’da Star Tv’de yayınlanacak.