DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Arda Turan suskunluğunu bozdu

Arda Turan suskunluğunu bozdu

Fatih Terim ile yaşadağı problemler nedeniyle Milli Takım’a alınmayan Arda Turan suskunluğunu bozdu.

A Milli Futbol Takımı kaptanı Arda Turan dün akşam Beyaz TV canlı yayınına konuk oldu. Fatih Terim’in kendisini Milli Takım’a almamasıyla gündeme oturan Barcelona’da forma giyen oyuncu suskunluğunu bozdu.

Arda Turan suskunluğunu bozdu

Fatih Terim ile Arda Turan arasında patlak veren krizin perdesi hala aralanmış değil. Olayın başrolleri bugüne kadar fazla konuşmayı tercih etmedi. Ancak Arda Turan dün Beyaz TV’deki canlı yayınla soruları yanıtlayarak net bir açıklamada bulunmasada olaya az da olsa açıklık getirdi.Başta ikilinin prim nedeniyle aralarının açıldığı düşünülüyordu ama Arda Turan olayın aslının öyle olmadığını söyledi.

Arda Turan’ın açıklamalarından satır başlardı;

“Biz mecbur kaldığımız zaman konuşmak zorunda kaldık. Böyle bir maç öncesi polemik asla yapmayız.””Biz her zaman gel derler gideriz, git derler gideriz. Bir şey varsa hocamız açıklar, ben ne açıklayayım? İnsanlarda 1.5 maçlık hatırım yok muydu ya? Hırvatistan ve İspanya maçları için söylüyorum.. Hollanda’lara gol atıp asist yaptık. 10 yıldır milli takımda oynuyorum, kaptanlık yapmışım, iyi maçlar oynamışım. 1.5 maçlık kredim yok mu ya?””Prim, mrim konu değil. Öyle bir konu yok. Benim parayla, pulla ne işim var? Yanlış anlamayın, ben senede kaç para kazanıyorum.””Ülkesine 10 sene hizmet etmiş çocuğa biraz güvenin. Herhangi bir olay, bir konu yok onu diyorum. Açıklayacak bir şey yok yani.””Ben haklı falan olmak istemiyorum, amacım ülke takımı iyi olsun. Yarın çocuğum sorduğunda, ‘böyle, böyle yaptım’ diyebilmek.””Özlemez misin milli formayı. Ben akşam gider, milli formaya bakarım, ‘Hey yavrum be’ derim kendi kendime.””İspanya maçında yuhlandıktan sonra soyunma odasına girdim, ‘nasıl çıkacağız gruptan’ dedim. Ben her gün küfür yiyorum, olsun. Benim üzüldüğüm, bizim insanımızın yuhlayıp İspanyolların desteklemesi oldu, onlara kötü görünmemiz. Yoksa kötü oynadım zaten.””15 maç yenilmeyen takımın kaptanı bizdik. Bu takımı sempatik hale getirmişiz. Ben demiyorum çok iyi insanım, süper futbolcuyum.”

Emre Mor hakkında da konuştu

Arda Turan son oynanan Ukrayna maçında Emre Mor’un eleştri alan haraketleriyle ilgili konuştu.”Yapsın, 18 yaşında. Bağırsın, tükürsün, atılsın. Sevelim, kaç tane Emre Mor yakalayacağız? Orda frikiği almış, alsın.”