DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aslı Enver’den üzücü haber! Bu akşam İstanbullu Gelin var mı?

Aslı Enver’den üzücü haber! Bu akşam İstanbullu Gelin var mı?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin başrollerinden Aslı Enver’den üzücü haber geldi. Aslı Enver, kaza mı geçirdi? Yaşadıklarının ardından sete gidemeyen Aslı Enver’in başına ne geldi? Bu akşam İstanbullu Gelin var mı? İşte güzel oyuncu Aslı Enver ile ilgili tüm merak edilenler… Başarılı oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde evde düşerek dizini incitmişti. Yaşadığı kaza

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin başrollerinden Aslı Enver’den üzücü haber geldi. Aslı Enver, kaza mı geçirdi? Yaşadıklarının ardından sete gidemeyen Aslı Enver’in başına ne geldi? Bu akşam İstanbullu Gelin var mı? İşte güzel oyuncu Aslı Enver ile ilgili tüm merak edilenler…

Başarılı oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde evde düşerek dizini incitmişti. Yaşadığı kaza sonucunda sete gidemeyen güzel oyuncu, 3 gün boyunca evde dinlendi. Star Tv’nin dizisi İstanbullu Gelin’de ki Aslı Enver sahnelerinin çekimleri bir süre ertelenmek zorunda kaldı.

Bu akşam İstanbullu Gelin var mı?

Geçtiğimiz hafta 31. bölümü ile yılbaşını kutlayan İstanbullu Gelin’de heyecan dorukta! Konakta kutlanan yılbaşının ardından Süreyya’ya yakalanan Esma ile Garip ne yapacaklarını bilemezler. Peki Esma ile Süreyya arasındaki soğuk rüzgarlar sona erecek mi? Köşeye sıkışan Esma Sultan, Süreyya’nın bu durumu elbette ki kullanacağının farkındadır. Bunun yanı sıra, Adem’in asıl düşman olduğunu hala fark edemeyen Fikret’i oldukça zorlu günler beklemektedir. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında İpek’in Fikret’in telefonundaki mesaj görmesi her şeyi alt üst edebilir.

Bu akşam yayınlanması planlanan İstanbullu Gelin 32. bölümde Süreyya’nın elindeki kozu kullanıp kullanmayacağı en çok merak edilen konular arasında yer almakta. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yepyeni bölümüyle bu akşam 20:00’da! Star TV canli izle..