DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Avrupa Şampiyonu Ağıt Kabayel hakkında ağır suçlama

Avrupa Şampiyonu Ağıt Kabayel hakkında ağır suçlama

Avrupa boks şampiyonu olarak adını duyuran 24 yaşındaki boksör Ağıt Kabayel hakkında ağır suçlama yapıldı. Kabayel’in Bochum Wattenscheid’teki evine baskın düzenlendi.Geçtiğimiz Cumartesi günü Avrupa boks şampiyonluğunu kazanan boksör Ağıt Kabayel hakkında ağır iddialar ortaya atıldı. 24 yaşındaki genç boksörün  Bochum Wattenscheid’te bulunan evine özel tim baskın düzenledi. Polisin gerçekleştirdiği bu operasyon sırasında ise Ağıt Kabayel’e ulaşılamadı.

Avrupa boks şampiyonu olarak adını duyuran 24 yaşındaki boksör Ağıt Kabayel hakkında ağır suçlama yapıldı. Kabayel’in Bochum Wattenscheid’teki evine baskın düzenlendi.Geçtiğimiz Cumartesi günü Avrupa boks şampiyonluğunu kazanan boksör Ağıt Kabayel hakkında ağır iddialar ortaya atıldı. 24 yaşındaki genç boksörün  Bochum Wattenscheid’te bulunan evine özel tim baskın düzenledi. Polisin gerçekleştirdiği bu operasyon sırasında ise Ağıt Kabayel’e ulaşılamadı. Alman Bild gazetesinin aktardığı haber ise herkesi şoke etti.

Avrupa Şampiyonu Ağıt Kabayel’e büyük şok

Almanya’nın en ünlü gazetelerinden biri olan Bild ise genç boksörün kundaklama ve cinayet suçlarından arandığını yazdı. Şampiyonluğunun daha ilk günlerinde gündeme gelen bu iddia ve haberlerin doğru olup olmadığı ise büyük merak konusu oldu.2016 yılının Kasım ayında bir Türk kahvesi molotofkokteyli atılarak kundaklanmıştı. Bu kundaklama olayı Türk ve Kürt çetelerinin hesaplaşması olarak basına yansımıştı. Fakat genç boksörün o gece olay yerinde olup olmadığı bilinmiyor. Bunun yanı sıra olay ile ilgili bugün 11 kente düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.