DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Avrupa’da alınan mahkeme kararları Türkiye içinde geçerli sayılacak

Avrupa’da alınan mahkeme kararları Türkiye içinde geçerli sayılacak

Almanya’da bulunan Oberhausen şehrinde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa’da alınacak kararların Türkiye’de de geçerli sayılacağını belirtti. Avrupa’da alınan mahkeme kararları Türkiye içinde geçerli sayılacakAlmanya’da bulunan Oberhausen şehrinde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa’da alınacak kararların Türkiye’de de geçerli sayılacağını konuşmalarının arasında yer verdi. Avrupa’da alınan mahkeme kararları Türkiye içinde geçerli sayılacak “Bir yandan ülkemizi kalkındırırken,

Almanya’da bulunan Oberhausen şehrinde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa’da alınacak kararların Türkiye’de de geçerli sayılacağını belirtti. Avrupa’da alınan mahkeme kararları Türkiye içinde geçerli sayılacakAlmanya’da bulunan Oberhausen şehrinde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa’da alınacak kararların Türkiye’de de geçerli sayılacağını konuşmalarının arasında yer verdi.

Avrupa’da alınan mahkeme kararları Türkiye içinde geçerli sayılacak

“Bir yandan ülkemizi kalkındırırken, bir yandan da sizlerin beklentilerini, taleplerini gözardı etmedik, gereğini yaptık. Biliyorsunuz, pasaport harçları çok yüksekti, ‘İndirin’ dediniz, indirdik mi? Önceden 5 kişilik bir ailenin pasaporta harcadığı para, neredeyse bir servetti. Dövizle askerlik bedelini altı kat indirdik mi? Mavi kart sahibi gençlerimizin Türkiye’deki devlet dairelerinde çalışmasının yolunu açtık mı? Sizlerin de doğum yardımı, çeyiz, konut hesaplarından faydalanmasını sağladık mı? Türkiye’ye getirdiğiniz arabalarınızın iki yıl süreyle Türkiye’de kalmasının önünü açtık mı? Artık telefonlarınızı Türkiye’de rahatça kullanabileceksiniz.”“Biliyorsunuz, burada mahkeme oluyor, aranızda anlaşmazlıklar oluyor. Alınan bu mahkeme kararlarının Türkiye’de geçerli olmasında engeller var. Tenfiz edilmesi lazım. Mahkemeyi kazandığınız halde, sonuçlandığı halde bir türlü sonu gelmeyen tekrar belirsiz bir yola giriyorsunuz. İşte bunu da ortadan kaldırıyoruz. Artık alınan mahkeme kararları da Türkiye’de geçerli olacak, bu çile de sona erecek. Hayırlı, uğurlu olsun.”