DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da büyük şok! | Aykut, Ayça’yı dövdü mü?

Kısmetse Olur’da büyük şok! | Aykut, Ayça’yı dövdü mü?

Ekranlarda fırtınalar estiren evlilik programı Kısmetse Olur’un fenomen damat adayı Aykut, Ayça’yı dövdü mü? Ortalığı kasıp kavuran bu iddia doğru mu? Aykut, Ayça’yı dövdü mü? Kısmetse Olur evinin geçen sezonunda evde Emre Ubeyli ile yaşadığı büyük aşkla tanınan gelin adayı Ayça hakkında bomba iddia. Kısmetse Olur’un bu yıl sezonunda yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Kısmetse

Ekranlarda fırtınalar estiren evlilik programı Kısmetse Olur’un fenomen damat adayı Aykut, Ayça’yı dövdü mü? Ortalığı kasıp kavuran bu iddia doğru mu?

Aykut, Ayça’yı dövdü mü?

Kısmetse Olur evinin geçen sezonunda evde Emre Ubeyli ile yaşadığı büyük aşkla tanınan gelin adayı Ayça hakkında bomba iddia. Kısmetse Olur’un bu yıl sezonunda yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Kısmetse Olur’da büyük şok

Aykut, Ayça'yı dövdü mü?

Son bomba AyAy çiftinden geldi. Damatlar evinin gözde adaylarından Aykut Alagöz evden elendikten sonra dışarı Ayça Ekin Beğen ile aşk yaşamaya başladı. Fanları tarafından oldukça sevilen çift bomba bir iddia ile gündemi salladı.

Aykut, Ayça’yı gerçekten dövdü mü?

Aykut, Ayça'yı dövdü mü?

Kısmetse Olur evinden ayrıldıktan sonra birbirlerine aşkları ilan eden çiftin uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Fakat bugün gelen dayak haberleri herkesi şoke etti.

Dayak iddiaları doğru mu?

Aykut, Ayça'yı dövdü mü?

Gelin adayı Ayça Ekin Beğen, sevgilisi olan Aykut Alagöz’den dayak yediğini ağızının burnunun kan içinde olduğunu iddia etti. İkili arasında çıkan kıskançlık krizi son raddeye ulaşınca hiddetlenen çift birbirine saldırdı. Çektiği videoda ağlayarak ve burnundan gelen kanları göstererek konuşan Ayça, Aykut’un ona şiddet uyguladığını söyledi.

Aykut ne dedi?

Aykut, Ayça'yı dövdü mü?

Fakat Aykut bunların hepsinin iftira olduğunu söyledi. Büyük yeminler eden Aykut bu durumun üzerine oynanan bir oyun olduğunu ifade etti. Ayça ve Aykut severlerin hepsi şuan bu haberin doğru olup olmadığını merak ediyor.