DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Babasını uykusunda öldüren kız bakın sonra ne yaptı?

Babasını uykusunda öldüren kız bakın sonra ne yaptı?

Duyanlara şaşkınlık veren olayda Crystal Brooke Howell adlı genç kız 2 yıl önce babasını uykusundayken öldürdü. Sonrasında yaptığı ise kan dondurdu.\r\n\r\n

Duyanlara şaşkınlık veren olayda Crystal Brooke Howell adlı genç kız 2 yıl önce babasını uykusundayken öldürdü. Sonrasında yaptığı ise kan dondurdu.Crystal Brooke Howell adlı genç kız 2014 yılında babası Michael Howell’ı gece uykusundayken kafasına kurşun sıkarak öldürdü. Daha sonrasında ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kız, cinayet davasının duruşmasında verdiği ifadelerle duyanları şok etti. Babası Michael Howell’in kafasına sıkarak öldürdükten sonra evin dışına kadar sürükledi. Evin dışında bulunan bir depoya kadar babasını sürükleyen 17 yaşındaki Crystal Brooke Howell, cansız bedeni plastik bir kutuya sıkıştırdı. Ve babasının cansız bedenini burada sakladı.

Babasını öldürdükten sonra evde uyuşturucu partisi verdi

babasini-uykusunda-olduren-genc-kiz-daha-sonraBabasının cansız bedenini plastik bir kutunun içine saklayan genç kız, eve çağırdığı arkadaşlarına babasının Kuzey Karolina eyaletinin Maggie Valley’de bulunan evlerine taşındığını söyledi. Aradan çok geçmeden ise babasının kafasına sıkarak intihar ettiğini açıkladı. Cani evlat evde arkadaşları ile birlikte uyuşturucu partisi verdi. Uyuşturucuların havada uçuştuğu partide en dikkat çeken detay ise genç kızın parti için mutfağın ortasına dans direği monte ettirdiği oldu.

Arkadaşları hemen polise ihbar etti

babasini-uykusunda-olduren-kiz-bakin-sonra-ne-yapti

Yaşanan tüm bu olayların ardından tam bir ay sonra evdeki langırt makinesini depoya taşımak isteyen arkadaşları Michael Howell’in cansız bedeni ile karşılaştı. Gördükleri ile şoka uğrayan arkadaşları bu durumun bir cinayet olduğu düşüncesiyle hemen polise ihbar da bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri Crystal Brooke Howell’i cinayet şüphesiyle gözaltına alıp tutukladı.Olay ile ilgili açıklama bulunan Bölge savcı yardımcısı Jeff Jones: “Crystal, arkadaşlarına babasının kendini öldürdüğünü söylemiş. Genç kız daha sonra babasının arabasını kullanmaya ve parasını harcamaya başlamış. Crystal, cinayet hadisesinden sonra da arkadaşlarını eve davet ederek bolca uyuşturucu tüketilen bir parti vermiş. Evinin mutfağına da dans direği monte ettirmiş.” şeklinde açıklama da bulundu.

Kanser oğlunu öldüren babanın cezası belli oldu

Kocaeli’de kanser hastası oğlunu acı çekmesin diye öldüren babaya 15 yıl hapis cezası verildi.Olay, mart ayında Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Erenler Mahallesi’nde meydana gelmişti.4 yıldır kolon kanseri tedavisi görüyoren 23 yaşındaki Fatih Biricik, iddiaya göre acı çektiği için babasına “Ya beni öldür ya da yaşat” dedi.olduren-oglunuBaba Salim Biricik de oğlunu tabancayla vurarak öldürdü. Biricik hakkında açılan dava ikinci duruşmada karara bağlandı.Ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanan baba, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.