DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bakan Oğlu’nun mont fiyatı dudak uçuklattı

Bakan Oğlu’nun mont fiyatı dudak uçuklattı

Türkiye’nin gündemini sarsan yolsuzluk ve rüşvet skandalı operasyonu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar‘ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da gözaltına alınmıştı. Abdullah Oğuz Bayraktar, sevk edildiği mahkemede serbest bırakılmıştı. Serbest kaldıktan sonra “Adalet başka bir şey yok. Daha bizi temizlemeleri lazım. Onlarda bilmiyor, kimse bilmiyor” diyen Abdullah Oğuz Bayraktar’ın giydiği mont sosyal medyada ilgi çeken konulardan biri oldu. Abdullah

Türkiye’nin gündemini sarsan yolsuzluk ve rüşvet skandalı operasyonu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar‘ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da gözaltına alınmıştı.

Abdullah Oğuz Bayraktar, sevk edildiği mahkemede serbest bırakılmıştı. Serbest kaldıktan sonra “Adalet başka bir şey yok. Daha bizi temizlemeleri lazım. Onlarda bilmiyor, kimse bilmiyor” diyen Abdullah Oğuz Bayraktar’ın giydiği mont sosyal medyada ilgi çeken konulardan biri oldu.

1-595.jpg

Abdullah Oğuz Bayraktar’ın giydiği ‘Moncler‘ marka montun fiyatı da dudak uçuklatacak türden. Firmanın resmi web sitesinde o mont 990 sterline satılıyor.

Adı yolsuzluk ve rüşvet skandalına karışan Bakan Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın üzerindeki montun Türkiye’deki fiyatı ise vergilerle birlikte 5 bin TL’ye ulaşıyor.

2-337.jpg

 

ZAFER ÇAĞLAYAN’IN 700 BİN TL DEĞERİNDEKİ SAATİ DAHA ÖNCE GÜNDEME GELMİŞTİ

 

Reza Zerrab’ın, Zafer Çağlayan’a milyonlarca dolar rüşvetin yanı sıra 300 bin frank (yaklaşık 700 bin TL) değerinde Patek Philippe 5101G marka bir saat de hediye ettiği ileri sürüldü.

Zafer Çağlayan'a 700 Bin TL'lik Patek Philippe marka saat iddiası