DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bana Sevmeyi Anlat Dizisinin Yayın Günü Neden Değişti?

Bana Sevmeyi Anlat Dizisinin Yayın Günü Neden Değişti?

Fox TV ekranlarına büyük umutlarla başlayan Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yayın tarihi değiştirildi. Dizi artık hangi günler yayınlanacak?

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ gibi ünlü oyuncuların paylaştığı ‘Bana Sevmeyi Anlat’ dizisinin yayın günü değiştirildi. ‘Bana Sevmeyi Anlat’ hangi gün yayınlanacak? Yayın günü neden değiştirildi?

HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Fox TV‘de en son 10. bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölümleri cuma akşamları yayınlanıyordu.’Bana Sevmeyi Anlat’ dizisi 21 Kasım 2016’dan itibaren pazartesi günleri yayınlanacak.Bana Sevmeyi Anlat

YAYIN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİRİLDİ?

Fox TV en son ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisinin yayın günün anlamsız bir şekilde değiştirmiş dizinin yayından kaldırılmasına sebep olmuştu. Bana Sevmeyi Anlat bölümüyle dizi TOTAL reyting sonuçlarında 13. sırada yer almıştı.İlk bölümleriyle reytinglerde üst sıralarda yer alan dizi kanalın yüzünü güldürmeyi başarmıştı ancak başarısını devam ettiremedi.Fox TV yeni kadro ve yeni yapıyla tekrar yayına aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl – Kösem’ dizisi Cuma günleri izleyiciyle buluşacak.Dizinin yayın tarihi Cuma günleri ekranlara gelecek ‘Muhteşem Yüzyıl – Kösem’ dizisi için dizi Pazartesi gününe alındı.

DEĞİŞİKLİK BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNİ NASIL ETKİLER?

Burada tamamen kişisel fikrimi belirtiyorum. Fox TV en son Pazartesi gününe reytinglerde gayet başarılı olan Cumartesi günleri ekrana gelen ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisini almıştı. En son yayınlanan bölümüyle reytinglerde 13. sırada yer alan Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yeni gününe başarısız olacağını düşünüyorum.İçerde, Paramparça, Kırgın Çiçekler, O Ses Türkiye, Hangimiz Sevmedik, Babam ve Ailesi gibi yapımların yarıştığı güne, hangi yapım olursa olsun başarı beklemek yanlış olur.Dizinin sonu Rüzgarın Kalbi dizisinin sonuna çok yakın görünüyor.Tabii benimki sadece tahmin hep beraber değişiklik yapıldığında nasıl sonuçlar doğacak göreceğiz.