DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Barış Arduç’un hayranlarından büyük jest

Barış Arduç’un hayranlarından büyük jest

Kiralık Aşk ve Deliha filmiyle televizyon ekranlarının en yakışıklı oyuncusu olarak tanınan Barış Arduç’un hayranlarından büyük jest.Gelecek ekim ayında doğum günü olan Barış Arduç için tüm sevenleri harekete geçti. 9 Ekim’de kutlanacak olan doğum günü için kitap yazılmaya başlandı. Kiralık Aşk’ın en yakışıklı ve en sevilen oyuncusu Ömer yani Barış Arduç, hazırlanan bu hediye karşısında

Kiralık Aşk ve Deliha filmiyle televizyon ekranlarının en yakışıklı oyuncusu olarak tanınan Barış Arduç’un hayranlarından büyük jest.Gelecek ekim ayında doğum günü olan Barış Arduç için tüm sevenleri harekete geçti. 9 Ekim’de kutlanacak olan doğum günü için kitap yazılmaya başlandı. Kiralık Aşk’ın en yakışıklı ve en sevilen oyuncusu Ömer yani Barış Arduç, hazırlanan bu hediye karşısında bakalım ne tepki verecek. Barış Arduç’un bu yıl 28 yaşına gireceği açıklandı. Tüm Barış Arduç hayranlarının ona armağanı ise kendisine özel yazılmış bir kitap olacak.

Kansersiz Yaşam Derneği Destek

Kansersiz Yaşam Derneği  başarılı oyuncu adına bir kampanya düzenledi. Hayranları Kansersiz Yaşam Derneği’ne destek için “Barış’ın hayranları 4381’e yolla” mesajı ile doğum günü mesajı atabileceklerini ifade ettiler. Doğum günü mesajının yanı sıra bir derneğe ufak bir yardımda bulunacaklar.

“İyi Niyet Elçimiz Barış Arduç”

Sevilen oyuncu Barış Arduç’a yazılacak kitabın içeriği ise destek için atılan doğum günü mesajları olacak. Toplanan ekip yazılan tüm doğum günü mesajlarını biraraya getirip bir kitap oluşturacak. Kansersiz Yaşam Derneği tarafından düzenlenen mesajların bulunduğu kitabın ismi “İyi Niyet Elçimiz Barış Arduç” olacak.

Barış Arduç: “Elçin’le o sahnemi unutamıyorum”

Barış Arduç verdiği bir röportajda hakkında merak edilenleri açıkladı. Kiralık aşkta Ömer karakterine hayat veren Arduç, Vogue Dergisi’ne röportaj verdi.Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ adlı dizinin başrolünde yer alan Arduç, önceki gün Vogue Dergisi’ne verdiği röportajda dizideki ‘Ömer’ karakteriyle benzer yönlerini anlattı. Yakışıklı oyuncu, ‘Barış Arduç’un içerisinde ne kadar Ömer karakteri var?’ sorusuna şöyle yanıt verdi:‘Kısmen aslında benzediğimiz noktalar var. Ömer biraz asosyal bir karakter. Ben tam olarak asosyal olmasam da müthiş sosyal bir karakter de değilimdir. ilk tanışmalarda konuşan taraftan çok dinleyen ve izleyen taraf olmayı tercih ederim.’baris-arduc-elciÜnlü oyuncu, ‘Kiralık Aşk dizisinde unutamadığın bir anın var mı?’ sorusunu ise şöyle yanıtladı:‘Bir sürü anı var çünkü Kiralık Aşk dizisi çok kıymetli beni için, her anı çok önemli. Fakat ben gülmeyi çok seven bir adamım. Elçin ile bir sahnemizde tam 18 tekrar almıştık. O anları seviyorum ve unutamıyorum.’