DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bebeğini 17 aydır karnında taşıyor

Bebeğini 17 aydır karnında taşıyor

Çin’de yaşayan 17 aylık hamile anne tıp dünyasını şok uğrattı. Tıp dünyasının ilk kez karşılaştığı bu olay karşısında çaresiz kaldı.\r\n\r\n

Çin’de yaşayan 17 aylık hamile anne tıp dünyasını şok uğrattı. Tıp dünyasının ilk kez karşılaştığı bu olay karşısında çaresiz kaldı.Çin’den gelen bu haber dünyayı şoke etti. Çin’in Hunan eyaletinde yaşamını sürdüren Wang Shi adındaki anne adayı 17 aydır bebeğini karnında taşıdığını ifade ediyor. Anne adayı Wang Shi geçen yıl hamile kaldığını ve normalde geçen kasım ayında bebeğini dünyaya getirmesi gerektiğini söyledi. Anne Wang Shi’nin doktorları doğumu gerçekleştiremeyeceklerini ve bebeğin daha gelişme evresinde olduğunu açıklamış.Anne Wang Shi başına gelen bu tuhaf olay hakkında People’s Daily gazetesine verdiği röportajda, Normalde geçtiğimiz kasım ayında bebeğimi doğurmam gerekiyordu.” dedi.

“Bebeğin hala gelişme aşamasında”

tip-dunyasini-altust-eden-kadinWang Shi’nin verdiği röpotajda  “Sezaryen olmak için doktoruma gittiğimde, bana plasentamın henüz gelişme aşamasında olduğunu söyleyerek, beklememi tavsiye etti. O gün bugündür, doğumun gerçekleşmesini bekliyorum.” sözleri olay oldu. Bu durumdan kurtulmak isteyen kadın bu zamana kadar 30 kez doktora gittiğini ve doktorların bu işlem için  10 bin Yuan’dan fazla (yaklaşık 4 bin Türk Lirası) istediğini söyledi.