DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beldeki yağları eritmenin en kolay yolları

Beldeki yağları eritmenin en kolay yolları

Beldeki yağları eritmek mümkün mü? Beldeki yağları eritmenin en kolay yolları nelerdir? Beldeki yağları eriten gıdalar nelerdir? Belde yağ oluşmasını engelleyen egzersizler neler?Belinizdeki yağlardan kurtulmak için ilk olarak günlük kalori alımınızı kontrol altında tutmanız gerekmektedir. Günlük aldığınız kalori ile harcadığınız kalorileri dengede tutarak ancak yağlarınızdan kurtulmanız mümkün olacaktır. Mesela metabolizma hızınız 1500, günlük spor yapmadan

Beldeki yağları eritmek mümkün mü? Beldeki yağları eritmenin en kolay yolları nelerdir? Beldeki yağları eriten gıdalar nelerdir? Belde yağ oluşmasını engelleyen egzersizler neler?Belinizdeki yağlardan kurtulmak için ilk olarak günlük kalori alımınızı kontrol altında tutmanız gerekmektedir. Günlük aldığınız kalori ile harcadığınız kalorileri dengede tutarak ancak yağlarınızdan kurtulmanız mümkün olacaktır. Mesela metabolizma hızınız 1500, günlük spor yapmadan ise 1000 kalori yakabiliyorsunuz. Bu demek oluyor ki günlük kalori ihtiyacınızdan daha az kalori alırsanız kilo vermeye başlayabilirsiniz.

Beldeki yağları eritmenin en kolay yolları

Belinizdeki yağlardan kurtulmanıza yardım edecek bir takım öneriler şunlardır;

  • Mutlaka kahvaltı ile güne başlamayı sağlayın.
  • Egzersizlerinizi yemeklerden 1.5-2 saat sonra yapın. Bunun için ip atlayabilir, yürüyüşler yapabilirsiniz.
  • Alkol tüketimini bırakarak bel çevresindeki yağların artmasına engel olabilirsiniz.
  • Yağlı gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun.
  • Akşam yemeğinden sonra meyve veya yağsız yoğurttan başka birşey tüketmeyin.
  • Abur-cubur diye tabir edilen gıdalardan mümkün olduğunca uzak durunuz.
  • Karın bölgenize krem ile masaj yapabilirsiniz.
  • Bolca su tüketmeyi ihmal etmeyin.

Haberimizde verilen bilgilere yönelik önerileri denemeden önce bir hekime başvurarak herhangi bir alerjik durumunuzun olup olmadığını öğreniniz.