DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş, Dortmund’un Türk yıldızlarının peşinde

Beşiktaş, Dortmund’un Türk yıldızlarının peşinde

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş, gözünü Borussia Dortmund’a dikti. Siyah-beyazlılar, Alman ekibinde forma giyen 2 Türk oyuncuyu kadrosuna katmaya çaba gösteriyor. Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş, yen sezon planlamasını netleştirdi. Siyah-beyazlıların ilk hedefi Emre Mor ve Nuri Şahin olarak görünüyor. Hürriyet Gazetesi’nin ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre iki

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş, gözünü Borussia Dortmund’a dikti. Siyah-beyazlılar, Alman ekibinde forma giyen 2 Türk oyuncuyu kadrosuna katmaya çaba gösteriyor.

Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş, yen sezon planlamasını netleştirdi. Siyah-beyazlıların ilk hedefi Emre Mor ve Nuri Şahin olarak görünüyor.

Hürriyet Gazetesi’nin ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre iki yıldız futbolcu Kara Kartal’a kiralanabilir. Beşiktaş, bu haberi yalanlamadı.

Dortmund’da forma şansı bulamayan Nuri Şahin takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Emre Mor ise gelişimi için Türkiye’ye kiralanmasına karşı olmadığı bildirildi.

Nuri Şahin, Bundesliga’da 1 kez forma giyerken gol ve asist üretemedi. Emre Mor ise 8 maça çıkarken 1 gol ve 2 asistle takımına katkı sağladı.

Nuri Şahin, Dortmund’da şans bulamıyor

Real Madrid ve Liverpool maceralarının ardından tekrar Dortmund’a dönen Nuri Şahin, geri dönmesinin ardından forma şansı bulmakta zorlanıyor. Daha çok Almanya Kupası’nda şans bulabilen milli futbolcu Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi’nde yedek kulübesinden bekledi.

Adı sürekli Spor Toto Süper Lig ekipleriyle anılan Nuri Şahin’in Beşiktaş’ın teklifine ne cevap vereceği büyük merak konusu.

Emre Mor ilk kez gündeme gelmiyor

Milli futbolcu Emre Mor’un adı ilk kez Beşiktaş’la anılmıyor. Kara Kartal’ın, Dortmund’a transfer olmadan takibe aldığı oyuncuyu ikna edemedi. Emre Mor, bu sezon başında yaklaşık 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Nordsjaeland’den Borussia Dortmund’a tranfer olmuştu.