DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası gruplarında bu hafta içi oynanan maçlarla birlikte 5.maçlar oynandı. kendi evinde ağırladığı Darıca Gençlerbirliği’nin 3-0 mağlup etti ve D Grubu’nu lider olarak bitirmeyi garantiledi. Siyah-beyazlılar çapraz eşleşmeyle C Grubu’nu 8 puanla ikinci sırada bitirmesi kesinleşen Fenerbahçe ile eşleşti. Derbi karşılaşması ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5.maçında Beşiktaş, Vodafone

Ziraat Türkiye Kupası gruplarında bu hafta içi oynanan maçlarla birlikte 5.maçlar oynandı. kendi evinde ağırladığı Darıca Gençlerbirliği’nin 3-0 mağlup etti ve D Grubu’nu lider olarak bitirmeyi garantiledi. Siyah-beyazlılar çapraz eşleşmeyle C Grubu’nu 8 puanla ikinci sırada bitirmesi kesinleşen Fenerbahçe ile eşleşti. Derbi karşılaşması ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5.maçında Beşiktaş, Vodafone Arena’da Darıca Gençlerbirliği’ni ağırladı. Siyah-beyazlılar mücadeleden 3-0 gibi net skorla ayrılırken goller Andreas Beck, Ricardo Quaresma ve Aras Özbiliz tarafından geldi.Alınan bu galibiyet Beşiktaş’ın D Grubu’nu lider olarak bitirmeyi garantilemesi anlamına geliyor. Beşiktaş Son 16 turunda ezeli rakiplerinden biri olan Fenerbahçe ile eşleşti. Son oynanan Gençlerbirliği maçında rakibiyle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe’nin C Grubu’nu ikinci sırada bitirmesi kesinleşti. Böylece çapraz eşleşme nedeniyle iki takım karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda iki ezeli rakip olan Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak maça Vodafone Arena ev sahipliği yapacak.Karşılaşmanın 5 ya da 6 Şubat tarihinde oynanması bekleniyor. Başlama saatinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Karşılaşmayı ATV naklen ekranlara getirecek.

Ezeli rakipler bu sezon ikinci kez karşılaşacak

Bu eşleşme Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı bu sezon ikinci kez karşı karşıya getirecek. Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşan ezeli rakipler sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Oldukça kısır geçen maçta Fenerbahçe sadece 2 kez rakip alanda etkili olurken maçta bunun dışında başka tehlikeli atak olmadı.Fenerbahçe ve Beşiktaş şimdi de Ziraat Türkiye Kupası eleme karşılaşmasında kozlarını Beşiktaş’ın sahası olan Vodafone Arena’da paylaşacak.

Kupa’da grup safhası gelecek hafta sona erecek

Beşiktaş ve Fenerbahçe gelecek hafta Ziraat Türkiye Kupası’nda son maçlarına çıkacak. Gruplarında herhangi bir iddiası kalmayan ekipler için bu maçlar prestijden öteye gidemeyecek.Fenerbahçe, 25 Ocak akşamı saat 18.00’da Amed Sportif’i Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda ağırlayacak. Beşiktaş ise 26 Ocak saat 18.00’da Kayserispor ile deplasmanına konuk olacak. Bu maçlarla birlikte Ziraat Türkiye Kupası’nda grup safhası sona ermiş olacak.