DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş – Hapoel Be’er Sheva maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş – Hapoel Be’er Sheva maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş son 32 turu rövanşında ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Hapoel Be’er Sheva ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?İsrail’de Cenk Tosun, William (k.k.) ve Atiba Hutchinson’ın attığı gollerle 3-1 gibi mutlak bir skorla kazanan Beşiktaş, İstanbul’da oynanacak rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladı. Maçı ne zaman ve hangi

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş son 32 turu rövanşında ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Hapoel Be’er Sheva ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?İsrail’de Cenk Tosun, William (k.k.) ve Atiba Hutchinson’ın attığı gollerle 3-1 gibi mutlak bir skorla kazanan Beşiktaş, İstanbul’da oynanacak rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladı.

Maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş ilk maçta aldığı farklı skorla 3. tur bileti almaya çok yaklaştı. Kartal bu maçın rövanşını 23 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’da Vodafone Arena’da oynayacak. TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak seyirciyle buluşacak.Dijital platform sahibi futbolseverler mücadeleyi TRT 1 HD’den Digiturk 323. kanal, D Smart 26. kanal, Kablo TV 9. kanaldan takip edecek. Karşılaşma TRT 1 HD’den Turksat 11054 V SR:30000 FEC:3/4 frekansıyla takip edebilecek.

Beşiktaş nasıl tur atlar

Beşiktaş, karşılaşma öncesinde oldukça avantajlı bir konumda bulunuyor. Öyle ki her türlü galibiyet, beraberlikte ve 2-0’lık yenilgide bile tur atlaya taraf olacak. Karşılaşma ilk maç gibi 3-1 biterse uzatmalar gidecek. Her ne kadar çok düşük bir ihtimal olarak görülse de 3 ve daha farklı Be’er Sheva galibiyetlerinde ise tur atlayan taraf İsrail ekibi olacak.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Fabricio Ramirez, Gökhan Gönül, Marcelo, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun.Hapoel Be’er Sheva: Guy Haiomov, Ben Bitton, Shir Tzedek, Loai Taha, Mihaly Korhut, Maheran Radi, Maor Bar Buzaglo, Maor Melikson, John Ogu, Anthony Nwakaeme, Ben Sahar.