DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş’ın hedefi Schweinsteiger!

Beşiktaş’ın hedefi Schweinsteiger!

Fenerbahçe’nin ardından yedi yıl sonra Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş’ta Alman futbolcu Schweinsteiger için görüşmelere başladı.

7 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan ve gruptan çıkmak isteyen Beşiktaş, transfer ataklarına başladı. Şampiyonlar Ligi’ne büyük bir yıldızla çıkmak isteyen siyah beyazlılar Arjen Robben için şartları zorlamıştı.Hollandalı dev futbolcu Arjen Robben Bayern Münih’te kalmak istemiş ve transfer atağı son bulmuştu. Robben’den olumsuz yanıt alan siyah beyazlılar yeni transferler için çalışmalara başladı.

Beşiktaş’ın yeni hedefi Schweinsteiger

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin hedefinde olan 31 yaşındaki Alman futbolcu Schweinsteiger’in Beşiktaş’ın da hedefinde olduğu ortaya çıktı.Geçtiğimiz sezon geçirdiği sakatlıklardan dolayı çok forma şansı bulamayan ve Manchester United’ın yeni hocası Jose Mourinho’nun gelecek planlarında yer almayan futbolcu için Beşiktaş satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.Schweinsteiger

Schweinsteiger Fenerbahçe’nin hedefinde

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester United’ın satış listesine koyduğu Schweinsteiger ile Fenerbahçe ilgileniyor.Haberde sarı lacivertli temsilcimiz Alman futbolcu için nabız yokladığını ve uygun şartlar sağlanırsa 31 yaşındaki yıldızı kadroya dahil etmek istedikleri ifade edildi.Bastian Schweinsteiger geçtiğimiz yıl 9 milyon euro transfer ücretiyle Alman devi Bayern München’den Manchester United’a transfer olmuştu.Bayern’de 31 maç forma giyen Schweinsteiger 31 maçta forma giydi ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.Tecrübeli yıldız Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2016’da Almanya takımının kadrosunda yer aldı.

Bastian Schweinsteiger kimdir?

1 Ağustos 1984 yılında Almanya’da dünyaya geldi. 31 yaşında olan futbolcu 1998-2015 yılları arasında Bayern Münih’te forma giydi. Şuan Manchester United’da 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun başı geçirdiği sezonda sakatlıklaradan kurtulamadı. United formasıyla 31 maça çıkan Schweinsteiger sezonı 1 gol ve 2 asistle kapattı.