DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş – Olympiakos maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş – Olympiakos maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Avrupa’daki tek Türk temsilcisi olan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Yunan ekibi Olympiakos’la karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda yayımlanacak? Türkiye ve Avrupa’daki Siyah-beyazlı taraftarlar takımlarının karşılaşmasını merakla bekliyor. Beşiktaş’ın favori olarak çıkacağı maçla ilgili tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Olympiakos – Beşiktaş karşılaşması ne zaman ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi 3. tur

Avrupa’daki tek Türk temsilcisi olan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Yunan ekibi Olympiakos’la karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda yayımlanacak?

Türkiye ve Avrupa’daki Siyah-beyazlı taraftarlar takımlarının karşılaşmasını merakla bekliyor. Beşiktaş’ın favori olarak çıkacağı maçla ilgili tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Olympiakos – Beşiktaş karşılaşması ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Beşiktaş, Olympiakos deplasmanına konuk olacak. TSİ 23.00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 1’den şifresiz olarak yayımlanacak.

Beşiktaş, önceliği Süper Lig’e verdi

UEFA Şampiyonlar Ligi grubunu üçüncü olarak bitiren Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek durumunda kalmıştı. Şampiyonlar Ligi’ne katılım ücretinin bile Avrupa Ligi’nin kazanılması halinde elde edilecek gelirden yüksek olması Beşiktaş için rotanın Süper Lig’e dönmesine neden oluyor. Siyah-beyazlıların Avrupa’daki hedefi ilerlenebildiği kadar ilerleyebilmek.

Olympiakos zor günlerden geçiyor

Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi’nde uzun bir zaman sonra bir ilke imza attı. Yunan ekibi 21 yıl sonra 3 maç üst üste kaybetti. İlk 20 haftada sadece 1 yenilgi alan Olympiakos, üst üste 3 maçtan yenilgiyle ayrılmasına karşın hala lider konumunda bulunuyor. Olympiakos son golünü 11 Şubat’ta oynanan Larissa maçında kaydetti.

Beşiktaş’ın Olympiakos maçı muhtemel 11’i

Fabricio Ramirez, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç Nukan, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel, Cenk Tosun