DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beyaz Show’da bu akşam kimler var? | Beyaz’ın 24 Şubat 2017 bomba konukları

Beyaz Show’da bu akşam kimler var? | Beyaz’ın 24 Şubat 2017 bomba konukları

Kanal D ekranlarının gülmekten kırıp geçiren talk showu Beyaz Show’da bu akşam kimler var? Beyaz Show’un 24 Şubat 2017 tarihli programına hangi konuklar gelecek?Beyaz Show’un bu akşam ki konukları sizleri bir an olsun ekran başından ayırmayacak. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk her bölümde izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Beyaz Show, Cuma günlerini en zirvede olarak tamamlıyor. Bu

Kanal D ekranlarının gülmekten kırıp geçiren talk showu Beyaz Show’da bu akşam kimler var? Beyaz Show’un 24 Şubat 2017 tarihli programına hangi konuklar gelecek?Beyaz Show’un bu akşam ki konukları sizleri bir an olsun ekran başından ayırmayacak. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk her bölümde izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Beyaz Show, Cuma günlerini en zirvede olarak tamamlıyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan bölüm ile hem izleyiciler hem de konuklar keyifli dakikalar yaşayacak. Haftasonuna mutlu girmenizi sağlayacak olan kahkaha tufanı programda bu hafta kimler olacak?

Beyaz Show’da bu akşam kimler var?

Beyaz Show'da bu akşam kimler var?Beyaz Show’un 24 Şubat 2017 tarihinde yayınlanacak olan bölümünde hangi ünlü isimler yer alacak. Beyaz Show bu haftaki konukları Vatanım Sensin dizisi ile büyük sükse yapan başarılı oyuncu Halit Ergenç, Cesur ve Güzel’in muhteşem oyuncusu Tuğba Büyüküstün ve genç kızların sevgilisi Mehmet Günsur olacak. Mehmet Günsur’u en son Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer almıştı. Bu isimlerin yanı sıra bir de sürpriz konuklar var. O isimler arasında yeni çıkardığı kitabı ile yazarlığını da konuşturan Suzan Kardeş var. Başarılı oyuncu Zafer Alagöz ve Berat Parlar’da bu akşamki konuklar arasında yer alıyor.

Beyaz Show geçen hafta neden yayınlanmadı?

Geçtiğimiz Cuma günü merakla beklenen Beyaz Show yayınlanmadı. Tüm izleyiciler bu sorunun cevabını arıyordu. ‘Beyaz Show geçen hafta neden yayınlanmadı?’ cevabı ise o akşam ilk defa ekranlara gelen “Herkes mi aldatır?” adındaki sinema filmi nedeni ile yayınlanmadı.