DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu akşam hangi diziler var? | 4 Şubat 2017 Tv’de Bugün

Bu akşam hangi diziler var? | 4 Şubat 2017 Tv’de Bugün

Akşam eve gittiğinizde tek düşündüğünüz soru ‘Bu akşam hangi diziler var?’ ise tam da yerine geldiniz. 4 Şubat 2017 Tv’de Bugün neler var?Yoğun bir iş mesaisinin ardından yorgun argın eve gidenlerin tek arzusu Tv karşısına geçip dizi izlemek. Kanalları teker teker gezip hangi diziler var diye merak edenler bu haberimizi kesinlikle okumalı. Bu akşam birbirinden

Akşam eve gittiğinizde tek düşündüğünüz soru ‘Bu akşam hangi diziler var?’ ise tam da yerine geldiniz. 4 Şubat 2017 Tv’de Bugün neler var?Yoğun bir iş mesaisinin ardından yorgun argın eve gidenlerin tek arzusu Tv karşısına geçip dizi izlemek. Kanalları teker teker gezip hangi diziler var diye merak edenler bu haberimizi kesinlikle okumalı. Bu akşam birbirinden güzel diziler sizleri bekliyor. Bunların arasında daha yeni başlamış dizilerde var. Gelin bakalım ‘Bu akşam hangi diziler var?’ sorumuzun cevabına..

Bu akşam hangi diziler var? | 4 Şubat 2017 Tv’de Bugün

Kanal D – Adı Efsane

Bu akşam Kanal D ekranlarında yönetmenliğini Devrim Yalçın yaptığı, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır gibi önemli isimlerin paylaştığı ‘Adı Efsane’ dizisi var. Adı Efsane dizisi bu hafta daha 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni başlayan dizinin çok kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olduğu görülüyor.

Fox Tv – Kalbimdeki Deniz

Fox’da bu akşam ‘Kalbimdeki Deniz’ dizisi var. Deniz ve Mirat’ın arasındaki ilişkiyi hayranlıkla izleyen izleyiciler bu akşam yaşadı 🙂Show Tv – Aşk Laftan AnlamazStar Tv – Yıldızlar ŞahidimATV – Kim Milyoner Olmak İsterTV8 – SurvivorTNT – Kınalı KarBu akşam hangi diziler var?