DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bundesliga’da forma giyen oyuncu Fenerbahçe’ye önerildi

Bundesliga’da forma giyen oyuncu Fenerbahçe’ye önerildi

Hamburg’da top koşturan Filip Kostic, Fenerbahçe’ye önerildi. Bonservisi el yakan oyuncunun makul rakamlarla kiralık olarak transfer edilebileceği temin edildi.Asıl mevkisi sol kanat olan Filip Kostic ayrıca sağ kanat ve ofansif orta sahada da görev yapabiliyor. Oyuncunun bu özelliğinin Sarı-lacivertlilere pozitif bir etkisi olacağı su götürmez bir gerçek. Menajerler oyuncuyu Fenerbahçe’ye önerdi Sezon başından bu yana Hamburg formasını

Hamburg’da top koşturan Filip Kostic, Fenerbahçe’ye önerildi. Bonservisi el yakan oyuncunun makul rakamlarla kiralık olarak transfer edilebileceği temin edildi.Asıl mevkisi sol kanat olan Filip Kostic ayrıca sağ kanat ve ofansif orta sahada da görev yapabiliyor. Oyuncunun bu özelliğinin Sarı-lacivertlilere pozitif bir etkisi olacağı su götürmez bir gerçek.

Menajerler oyuncuyu Fenerbahçe’ye önerdi

Sezon başından bu yana Hamburg formasını terleten Sırp oyuncu takımının Bundesliga’da son sıralarda bulunmasından hoşnut olmaması nedeniyle menajerinden takım bulmasını istedi. 24 yaşındaki oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajerler Fenerbahçe yönetimiyle iletişime geçti.Menajerler, Fenerbahçe yönetimine Hamburg’un Bundesliga 2’ye düşmesi durumunda Alman ekibinin oyuncuyu elinde tutamayacağını işaret ederek Kostic’in bonservisiyle olmasa da kiralık olarak transfer edilmesinin mümkün olacağını ifade etti.Filip Kostic bu sezon başında 14 milyon Euro bonservis ücretiyle Stuttgart’dan bir diğer Bundesliga ekibi olan Hamburg’a transfer edilmişti. Hamburg formasıyla Bundesliga’da 20 maça çıkan oyuncu 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

Filip Kostic’in kariyeri

Sırp ekibi FK Radnicki takımında futbol kariyerine başladı.2012 yılında Eredevisie (Hollanda Ligi) takımlarından Groningen’e transfer oldu. İlk sezonunda 5 Hollanda Ligi maçında sahaya çıktı. İkinci sezonunda büyük bir sükse yapan Sırp oyuncu Hollanda Ligi’nde forma giydiği 34 maçta 9 gol ve 4 asistle oynadı.İlgileri üzerine çeken Kostic’i 2014 yılında Stuttgart kadrosuna kattı. Stuttgart’la Bundesliga’da 2 sezon mücadele etti ve Almanya Ligi’nde çıktığı 58 maçta 8 gol ve 13 golle takımına katkı sağladı.Geçtiğimiz sezonun başındaysa 14 milyon Euro bonservis bedeliyle Hamburg’un renklerine bağlandı. Ancak Hamburg’da pek de başarılı bir sezon geçirmiyor. Bundesliga’da 20 maça çıkan oyuncu 2 gol attı ve 2 de asist yaptı.