DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bundesliga’nın 24. haftasında hangi maçlar var?

Bundesliga’nın 24. haftasında hangi maçlar var?

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga, 24. haftada oynanacak maçlarla devam edecek. Haftanın perdesi bugün açılıyor. Şampiyonluğun en büyük adayı Bayern Münih, haftayı evinde geçirecek. Bavyera ekibi Avrupa kupasına katılma hesapları yapan Eintrach Frankfurt’la karşılaşacak. Bundesliga lideri 12 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Schalke 04, bir üst sırasında bulunan Augsburg’u ağırlayacak. Mavi-beyazlı ekip maçtan galibiyetle ayrılarak 3

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga, 24. haftada oynanacak maçlarla devam edecek. Haftanın perdesi bugün açılıyor.

Şampiyonluğun en büyük adayı Bayern Münih, haftayı evinde geçirecek. Bavyera ekibi Avrupa kupasına katılma hesapları yapan Eintrach Frankfurt’la karşılaşacak. Bundesliga lideri 12 maçtır yenilgi yüzü görmedi.

Schalke 04, bir üst sırasında bulunan Augsburg’u ağırlayacak. Mavi-beyazlı ekip maçtan galibiyetle ayrılarak 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek ve rakibinin üzerine çıkmak istiyor. İki takım arasında sadece 1 puanlık fark bulunuyor.

Haftanın en çok göze çarpan maçlarından biri Borussia Dortmund ile Hertha Berlin arasında oynanacak. Hertha Berlin, rakibiyle olan puan farkını 3’e indirmek adına evinde ağrılayacağı Borussia Dortmund karşısında kazanmaya çalışacak. Dortmund ise Leipzig’i takibi sürdürmek peşinde. Ancak maçın favori takımının Borussia Dortmund olduğu aşikar.

 

Takımın başına Tayfun Korkut’u getiren Bayer Leverkusen, Werder Bremen karşısına çıkıyor. Leverkusen cephesi maça yeni bir başlangıç gözüyle bakıyor.

Bayern Münih’in takipçisi Leipzig, son sıralarda bulunan Wolfsburg’u ağırlayacak. Wolfsburg son 3 maçtan galibiyet çıkaramadı.

Bu hafta ayrıca Darmstadt 98 – Mainz, Freiburg – Hoffenheim, Ingolstadt – Köln, Hamburg – Mönchengladbach maçlarına da sahne olacak.

Bundesliga’da 24. haftanın programı

10 Mart Cuma – 22.30

Bayer Leverkusen – Werder Bremen

11 Mart Cumartesi – 17.30

Bayern Münih – Eintracht Frankfurt

Hertha Berlin – Borussia Dortmund

Darmstadt 98 – Mainz 05

RB Leipzig – Wolfsburg

11 Mart Cumartesi – 20.30

Ingolstadt 04 – Köln

12 Mart Pazar – 17.30

Schalke 04 – Augsburg

12 Mart Pazar 19.30

Hamburg – Borussia Mönchengladbach