DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Burak Yılmaz, Avrupa’ya geri dönebilir

Burak Yılmaz, Avrupa’ya geri dönebilir

Çin Ligi’nde forma giyen Burak Yılmaz’a Rus ekibi Lokomotif Moskova transfer teklifinde bulundu.

1 sezondur Çin Ligi takımlarından Beijing Guoan formasını terleten Burak Yılmaz devre arasından kulübüyle yollarını ayırarak Avrupa’ya geri dönebilir. Son zamanlarda Galatasaray’daki oyununu başlarda yeni takımına taşıyamasa da son haftalarda performansını yükseltti. Birçok Avrupa kulübünün dikkatini üzerine çeken Burak Yılmaz için Rus kulübü Beijing Guoan’ın kapısını çaldı.

Burak Yılmaz devre arasında Avrupa’ya dönebilir

Rusya Ligi’nin köklü kulüplerinden Lokomotif Moskova gözünü Burak Yılmaz’a çevirdi. Golcüsü Oumar Niasse’yi Everton’a satmasıyla gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan Rus ekibi forvet için milli futbolcu Burak Yılmaz’ı transfer ederek bu sorunu çözmeyi planlıyor.Lokomotif Moskova forvet oyuncusunu kadrosuna katmak için oldukça büyük bir meblayı gözden çıkarmaya hazır. Milli futbolcu devre arasında Avrupa’ya geri dönebilir.

Çin Ligi’nde harika bir performans sergiliyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beijing Guoan oyuncuyu 8 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray’dan transfer etmişti. Başlarda sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan milli yıldız sakatlığını atlatarak sahalara harika bir şekilde geri döndü.Beijing Guoan formasıyla 14 Çin Ligi karşılaşmasında sahaya çıkan Burak bu maçlarda 8 kez ağları sarstı. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarında 2 maça çıkan oyuncu bu maçlarda da 1 gol atma başarısı gösterdi.

4 maçtır milli formaya hasret

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında Fatih Terim ile bazı sebeplerden dolayı ters düşen Burak son iki milli takım aday kadrosuna alınmıyor. Milli futbolcu bu sırada Rusya, Hırvatistan, Ukrayna ve İzlanda karşılaşmalarında forma giyemedi.Fatih Terim ve Burak Yılmaz ile Arda Turan arasındaki krizin Burak Yılmaz’ın alamadığını iddia ettiği primler nedeniyle ortaya çıktığı söyleniyor. Ancak Yıldırım Demirören canlı yayında milli futbolcunun primlerini kuruşu kuruşuna aldığını açıkladı.