DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Burcu Biricik Emre Yetkin ile dünya evine girdi

Burcu Biricik Emre Yetkin ile dünya evine girdi

Hayat Şarkısı dizisinin ‘Hülya’ karakteri güzel oyuncu Burcu Biricik Emre Yetkin ile dün gece mutluluğa dair ilk adımlarını atarak dünya evine girdi.

Hayat Şarkısı dizisinin ‘Hülya’ karakteri ile gönüllere taht kuran güzel oyuncu Burcu Biricik ,uzun süredir dünya evine girmeye hazırlandığı sevgilisi Emre Yetkin ile dün gece mutluluğa dair ilk adımlarını atarak dünya evine girdi.

Burcu Biricik kına gecesi

Burcu Biricik tüm adetleri yerine getirerek nikahtan önce evlerinde kına gecesi düzenledi.2

Burcu Biricik evlilik teklifini nasıl aldı?

Güzel oyuncu Burcu Biricik ,damat adayı Emre Yetkin’den geçtiğimiz yıl birlikte çıktıkları Siri Lanka tatilinde beklenmedik bir zamanda tek taş ile evlenme teklifi almıştı.

Burcu Yetkin ile Emre Yetkin düğün davetiyesi

Güzel oyuncunun düğün davetiyesi beklentiyi karşılar nitelikteydi. Davetiye için  çiftin en sevdikleri film olan ’50 First Dates’in afişinden ilham alındı. Ve ortaya oldukça farklı ve bir o kadarda inanılmaz bir aşk hikayesinin  görüntüsü çıktı.3

Burcu Biricik ve Emre Yetkin düğünü

Güzel oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı sevgilisi Emre Yetkin dün akşam İstanbul-Bahçeköy’de 20.30 da nikah masasına oturdu. Bu özel günde çift hayallerinin gerçekleşeceği Korupark’a doğru yola çıktılar. Onlara eşlik edecek araba beyaz klasik bir modeldi. Düğün alanı onlar gelmeden rustik&retro konsepte uygun detaylarla hazırlanmıştı. Biricik vintage görünümlü derin gögüs dekoltesi olan ancak zarafetinden zerre ödün vermeyen dantel bir gelinlik giymişti.Saçı ve makyaji abartıdan uzaktı. Yetkin ise kruvaze kesim vişne çürüğü tonlarında ceketiyle takımını tamamlamış ortamın havasına uyum sağlamıştı. Medya ve sanat dünyasından çok sayıda isim bu özel günde çiftimizi yalnız bırakmadılar.Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine…