DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çağlar Söyüncü, Mainz maçında yere yığıldı

Çağlar Söyüncü, Mainz maçında yere yığıldı

Freiburg’ta Çağlar Söyüncü, Mainz ile oynanan maçta yürekleri ağza getirdi.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Bundesliga’nın 11.haftasında oynanan Freiburg – Mainz karşılaşmasında yürekleri ağza getirdi.Freiburg takımında forma giyen Çağlar, Freiburg ile Mainz’ı 4-2 mağlup ettiği maçın 90.dakikasında rakip takımın defans oyuncusu Ramolha’yla birlikte bir kafa topuna yükseldi. Bu kafa topunda Ramolha Silva’nın kafası Çağlar’ın çenesine sert bir şekilde isabet etti.Pozisyonun ardından ayağa kalkmaya çalışan Milli oyuncu Çağlar Söyüncü tekrar ayağa kalktı. Bu sırada karşılaşmanın bitiş düdüğü çaldı ve Çağlar kendini yerde buldu. Oyuncunun kısa süreli bir bilinç kaybı yaşadığı öğrenildi.Baygınlık geçiren genç futbolcu sağlık ekiplerinin yaptığı müdahele sonrası sahayı sedye ile terk etmek durumunda kaldı. Milli oyuncuya soyunma odasında serum verildi ve stadyumda bulunan ambülans ile hastaneye kaldırıldı.

Beyin sarsıntısı geçirdiği öğrenildi

Hastanede muayanesi yapılan milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün pozisyon sonundan bir beyin sarsıntısı geçirdiği tespit edildi. Bunun dışında Çağlar’ın çenesinde kırık veya çatlak olmadığı da anlaşıldı.Yapılan muayane sonrasında kulüp doktorlarının gözetimiyle tekrar Freiburg’a döndü.

Karşılaşmadan Mainz 4-2 galip ayrıldı

Çağlar’ın sakatlık geçirdiği maçta Mainz rakibi Freiburg’u 4-2 mağlup etti. Mainz’ın gollerini Niko Bungert, milli futbolcu Yunus Mallı, Stefan Bell, Karim Onisiwo’dan geldi. Freiburg’un golleri Vincenzo Grifo ve Nils Petersen’den geldi.

Sene başında Altınordu’dan Freiburg’a transfer olmuştu

2014 yılında transfer olduğu Altınordu’da parlayan Çağlar Söyüncü, Türkiye ve Avrupa’da birçok takımın dikkatini çekti. Sene başında Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg oyuncuyu 2.5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu.Bundesliga’da 11 hafta geride kalırken Çağlar Söyüncü bu maçların 10’unda karşılaşmaya ilk 11’de başladı ve sadece bir maçın ilk yarısında oyundan çıktı.Bunun dışında bir kez de Almanya Kupası’nda forma giydi. Freiburg’ta gösterdiği performas oyuncuya milli takım kapılarını da açtı. İlk kez Altınordu’dayken milli takım forması giyen Çağlar Söyüncü bir daha milli takıma seçilmemişti.Genç oyuncu Freiburg’a transfer olmasının ardından daha düzenli olarak milli takım aday kadrolara dahil oldu. 2 kez milli formayı terleten Çağlar Söyüncü 5 Dünya Kupası eleme karşılaşmasının 4’ünde kadroda yer aldı ancak maçlarda forma şansı bulamadı.