DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cem Özdemir: ‘Ben de Taksim’de gösteri yapayım’

Cem Özdemir: ‘Ben de Taksim’de gösteri yapayım’

AKP’li siyasetçilerin Almanya’daki etkinlikleri iptal edildikten sonra Alman Yeşiller Partisi Başkanından ‘Ben de Taksim’de gösteri yapayım’ şeklinde açıklama geldi. Türkiye düşmanlığı ile bilinen Alman Yeşiller Partisi Eş Başbakanı Cem Özdemir açıklamasında, “Erdoğan’ın referandumu kaybetmesine neyin katkı sunacağını serin kafayla düşünmeyi öneriyorum. Erdoğan referandumu kazanırsa, Türkiye bir tür saltanat olur ve bu hiç kimsenin yararına olmaz, en az

AKP’li siyasetçilerin Almanya’daki etkinlikleri iptal edildikten sonra Alman Yeşiller Partisi Başkanından ‘Ben de Taksim’de gösteri yapayım’ şeklinde açıklama geldi.

Türkiye düşmanlığı ile bilinen Alman Yeşiller Partisi Eş Başbakanı Cem Özdemir açıklamasında, “Erdoğan’ın referandumu kaybetmesine neyin katkı sunacağını serin kafayla düşünmeyi öneriyorum. Erdoğan referandumu kazanırsa, Türkiye bir tür saltanat olur ve bu hiç kimsenin yararına olmaz, en az da Türkiye’nin dostlarının” ifadelerine yer verdi.

‘Ben de Taksim’de gösteri yapayım’

'Ben de Taksim'de gösteri yapayım'

Konu ile ilgili olarak Deutsche Welle’nin yer verdiği haberde de Cem Özdemir’in  “Neden mesela şunu demeyelim? Öyleyse biz de Taksim Meydanı’nda bir miting yapalım. Eğer Ankara benim güvenliğimi garanti altına alacaksa ben gitmeye ve miting yapmaya hazırım. Yanıtın nasıl olacağını merak ediyorum. Bunu Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ya da Merkel, Erdoğan’ın kulağına fısıldayabilir” dediği belirtildi. Bunun yanı sıra ‘Türkiye’deki demokratları yalnız bırakmamalıyız’ diyen Özdemir, “Bizim açımızdan bu, iktidar ve muhalefetin birlikte ele alması gereken bir konu. Biz buna hazırız” dedi.