DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur’dan kovuldu

Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur’dan kovuldu

Skandallarıyla gündemden düşmeyen ‘Kısmetse Olur’ programında gelin adayı Ceyda Kırıcı’nın yapımcılar tarafından evden kovulduğu iddia edildi.

Kısmetse Olur’un en sık gündeme gelen ismi Ceyda Kırıcı evden kovulduğunu iddia etti. Yapım ekibinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.Ceyda Kırıcı, ‘Kısmetse Olur’ programının yapımcısı tarafından saldırıya uğradığını iddia etmiş sonrasın internete sızan görüntülerde iddianın yalan olduğu anlaşılmıştı. Yapım ekibiyle sürekli sorun yaşayan Ceyda Kırıcı evden kovuldu.Ceyda’nın ayrılığı diskalifiye olarak duyurulacağı öğrenildi.Geçtiğimiz haftalarda Kısmetse Olur’un gelin adayı Ceyda Kırıcı’nın dayak yediğini iddia ettiği görüntüler internete düşmüştü. İnternete sızan görüntülerde Ceyda Kırıcı’nın dayak yediği değil sinir krizi geçirdiği ve kendisine zarar verdiği görünüyordu. Görüntülerin ardından sık sık internete Ceyda tarafından sızdırıldığı iddia edilen ses kayıtları sızmaya başladı.

Ceyda Kırıcı’nın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf;

ceyda kirici instagram

PROGRAMIN YAPIMCISI : O… çocuğu diye girdiniz. Onu kral seçtiniz diye kendini duvarlara vuruyorsun.

CEYDA KIRICI : Adam programı kötülüyor. Hepiminiz anasına babasına savunuyor o adamı bana karşı savunuyorsunuz. Adama kızacağınız yerde bana bağırıyorsun.

PROGRAMIN YAPIMCISI : Adama kızmadım ceza kesmedim mi zannediyorsun? Bu 8 ay önce söylenmiş bir ses kaydı. Sen bu ses kaydını Melek’ten ne diye istedin?

CEYDA KIRICI : Melek bana at ses kayıtlarını dinleyeceğim merak ediyorum dedi.

PROGRAMIN YAPIMCISI : Melek ne dedi. Ceyda bana dedi ki ‘Sen de ses kayıtları varmış o**** çocuğunu mahvedeceğim dedi. ‘

İnternete sızan diğer ses kaydı;

PROGRAMIN YAPIMCISI : Benim seni dövdüğüme dair böyle aptal boktan iddialarını ıspatla bakayım Ceyda! Hadi ispatla…

CEYDA KIRICI : Ben uyandım böyle morluklar çıktı bacağımda.

PROGRAMIN YAPIMCISI : Oha Ceyda! Yuh Ceyda sürekli yediğin kaba s*ç*yorsun. Morluklar çıktı diyor gece gelip seni mi dövdüm. Ruh hastası mısın Ceyda?

CEYDA KIRICI : Sen mi yaptın diyorum Abla! Zaten sinir krizi geçirmişim hiç bir şey hatırlamıyorum. Saçma sapan o…. çocuğu yüzünden beni ne hale getirdiniz ya…