DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ceylan Timuroğlu cinayetinde kan donduran detay! Meğer aşk…

Ceylan Timuroğlu cinayetinde kan donduran detay! Meğer aşk…

İstanbul’u kasıp kavuran Ceylan Timuroğlu cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Ceylan’ın sevgilisi abisinin en yakın arkadaşı çıktı.İstanbul Ataşehir’de geçtiğimiz gün abisi tarafından katledilen 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu ile ilgili sır perdesi aralanıyor. Genç kızın cenazesi sessiz ve sedasız toprağa verildi. Yaşanan bu korkunç olay, abi Erhan Timuroğlu’nun anne ve babasının evine gitmesi ile başladı.

İstanbul’u kasıp kavuran Ceylan Timuroğlu cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Ceylan’ın sevgilisi abisinin en yakın arkadaşı çıktı.İstanbul Ataşehir’de geçtiğimiz gün abisi tarafından katledilen 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu ile ilgili sır perdesi aralanıyor. Genç kızın cenazesi sessiz ve sedasız toprağa verildi. Yaşanan bu korkunç olay, abi Erhan Timuroğlu’nun anne ve babasının evine gitmesi ile başladı. Eve sinirli bir şekilde dalan abi, babasının gözünün önünde Ceylan’ın odasına girdi. Daha sonra ise yatan kardeşinin kaldırıp ‘Sen ne haltlar karıştırıyorsun’ diye bağırdı. Ceylan daha ne olduğunu anlamadan abi Erhan Timuroğlu, başına tek kurşun sıkarak öldürdü.

Ceylan Timuroğlu cinayetinde kan donduran detay

Ceylan Timuroğlu’nun cinayeti tüm akrabalarını şoke etti. İsmini vermek istemeyen bir akrabaları ise iki kardeşin çok iyi anlaştığını belirten, cinayet hakkında bir bilgilerinin olmadığını ifade etti. Ve “Erhan’a bunu ne yaptırdı bilemiyoruz. Ağabey kardeş birbirlerini çok seviyordu, birbirlerine çok düşkünlerdi. Biz de şoktayız” dedi.Cinayet ile ilgili çıkan iddialarda Ceylan’ın, abisinin B.T. isimindeki arkadaşıyla aşk yaşadığı ortaya atıldı. Ceylan’ın sevgilisi olduğu iddia edilen B.T.’nin uzun süredir abi Erhan Timuroğlu ile arkadaş olduğu ortaya çıktı. 24 yaşındaki Ceylan’ın abisi tarafından öldürülmesinden sonra sevgilisi olduğu iddia edilen B.T. sosyal medyadan “Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hâkim geliyor. Merhum/merhumeye Allah’tan rahmet sizlere de sabırlar dileriz. Mekânı cennet günahları af olsun.” mesajını yayınladı. Abi Erhan Timuroğlu ise cinayetin ardından adresinde bulunamadı. Ve ifadesi de henüz alınamadı.