DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çinliler Mesut Özil’e hayran

Çinliler Mesut Özil’e hayran

Arsenal’in yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil sadece Avrupa’da sevilmiyor. Oyuncuya Uzak Doğu’dan da yoğun bir ilgi var. Yapılan araştırmalar da bu durumu doğrular nitelikte.Çin’de Red Card isimli organizasyonun 53 Avrupa kulübünün Çin futboluna olan etkileri hakkında yaptığı araştırmanın sonucu açıklandı. Ronaldo zirvede Mesut Özil ikinci Cristiano Ronaldo listenin başını çeken isim oldu. Yapılan araştırmayla Ronaldo’nun

Arsenal’in yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil sadece Avrupa’da sevilmiyor. Oyuncuya Uzak Doğu’dan da yoğun bir ilgi var. Yapılan araştırmalar da bu durumu doğrular nitelikte.Çin’de Red Card isimli organizasyonun 53 Avrupa kulübünün Çin futboluna olan etkileri hakkında yaptığı araştırmanın sonucu açıklandı.

Ronaldo zirvede Mesut Özil ikinci

Cristiano Ronaldo listenin başını çeken isim oldu. Yapılan araştırmayla Ronaldo’nun Çinliler tarafından en sevilen Avrupalı futbolcu olduğu sonucuna ulaşıldı. Portekizli’nin ardından ikinci sırada bulunan isim Mesut Özil’di. Türk asıllı Alman yıldız Çin’de en sevilen ikinci Avrupalı futbolcu olma unvanına sahip oldu.Üçüncü isim Real Madrid’den Gareth Bale, dördüncü Manchester United’dan Wayne Rooney ve beşinci yine Manchester United’dan Anthony Martial oldu.Araştırmaya sadece futbolcular dahil edilmedi. En sevilen Avrupa kulüplerinin listesi de derlendi. Çin’de en fazla sevilen Avrupa kulübü Manchester United olurken, iki ve üçüncü sırada sırasıyla Bayern Münih ve Arsenal yer aldı.