DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cübbeli Ahmet Kuran’a Hakarete Sert Çıktı

Cübbeli Ahmet Kuran’a Hakarete Sert Çıktı

Sosyal medyada paylaşılan ve Egemen Bağış’a ait olduğu iddia edilen, “Bu Bakara çok makara” ve benzeri sözlerle Kuran-ı Kerime hakret içeren ses kaydı hakkında Cübbeli Ahmet Hoca çok sert konuştu. Cübbeli Ahmet Hoca tepkisini bu sözlerle dile getirdi; “Bir de herifin biri çıktı şimdi de Bakara makara demiş. Kur’anımızla alay ediyorlar, dinimizle alay ediyorlar. Bakara’ya

Sosyal medyada paylaşılan ve Egemen Bağış’a ait olduğu iddia edilen, “Bu Bakara çok makara” ve benzeri sözlerle Kuran-ı Kerime hakret içeren ses kaydı hakkında Cübbeli Ahmet Hoca çok sert konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca tepkisini bu sözlerle dile getirdi;

“Bir de herifin biri çıktı şimdi de Bakara makara demiş. Kur’anımızla alay ediyorlar, dinimizle alay ediyorlar. Bakara’ya makara diyor takara diyor. Öbürü de oradan salla bir ayet diyor, Bakara’da çok ayet var diyor, 5’te 6 ‘da salla diyor, ben çakıyorum diyor. Ne adamlara kaldık, ne belalara kaldık, ne işlere kaldık. Dinsizi donsuzu girmiş aramıza Müslümanlar’dan faydalanmak için. Biz Müslümanlar neden uyanık olmuyoruz, neden adamın sicilini araştırmıyoruz…”

İşte O Video ;

Cübbeli Ahmet Hoca’nın 17 Aralık Yolsuzluk Operasyonlarından sonra yaşananlarla ilgili olarak kendi üslubunda söylediği iddia edilen bir sözde sosyal medyada en çok paylaşılanlardan olmuştu.

İşte O Söz;