DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’ya gitti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’ya gitti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir yıl içerisinde ikinci kez Rusya’ya gitti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı görüşme merakla bekleniyor. Rusya ve Türkiye’nin arasında uçak krizinin atlatılması ile Erdoğan, bir yıl içerisinde ikinci kez Rusya’ya gitti. İki lider birlikte bir görüşme yapacak. Görüşmenin en önemli konusu ise Suriye olacak. Suriye konusunun yanı sıra iki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir yıl içerisinde ikinci kez Rusya’ya gitti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı görüşme merakla bekleniyor.

Rusya ve Türkiye’nin arasında uçak krizinin atlatılması ile Erdoğan, bir yıl içerisinde ikinci kez Rusya’ya gitti. İki lider birlikte bir görüşme yapacak. Görüşmenin en önemli konusu ise Suriye olacak. Suriye konusunun yanı sıra iki ülke arasındaki ticari ilişkiler hakkında da yeni kararlar alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu görüşmelerin sağlanması için bu sabah 10.30’da Rusya’ya uçtu. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda kalkan uçağa binerken TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Ankara Valisi Ercan Topaca ve diğer yetkililer onu uğurlamaya geldiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’ya gitti!

Cumhurbaşkanı ile birlikte Mevlüt Çavuşoğlu, Nihat Zeybekci, Bekir Bozdağ, Fikri Işık, Ahmet Arslan, Faruk Çelik, Hulûsi Akar, Berat Albayrak ve Nabi Avcı da Rusya’ya uçtu. Recep Tayyip Erdoğan, Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısına ve Putin tarafından onuruna verilecek yemeğine katılacak. Daha sonra ise Meçhûl Asker Anıtı’na çelenk bırakılacak.

Amerika’dan Rusya’ya büyük tehdit!

ABD’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley’in açıklamaları bomba etkisi yarattı.

Amerika’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley’in yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı. Nikki Haley, Amerika’nın Kırım Ukrayna’ya dönünceye kadar Rusya’ya yapılan yaptırımların devam edeceğini açıkladı. Bunun yanı sıra bir de NATO’nun yeni üyeleri için kapılarını tutmaları gerektiğini ifade etti.

Nikki Haley’in yaptığı açıklama

Amerika'dan Rusya'ya büyük tehdit

Amerika’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley’in yaptığı açıklama şu ifadelere yer verildi. İşte o açıklama;

“Rusya Ukrayna’daki durumu bozmaya çalışıyor ve Ukrayna’nın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü tehdit ediyor. ABD Avrupa’nın güvenliğini sağlayan enstitülere bağlıdır. NATO’ya desteğimiz sarsılmaz. NATO üyelerinin işbirliğini güçlendirerek ve yeni üyeler için kapıları açık tutarak NATO’yu daha verimli bir organizasyon yapmak için çalışıyoruz.Rusya’nın Luhansk ve Donetsk’teki belgeleri kabul etmesi Ukrayna’nın doğusunda barışın sağlanması çabalarına bir tehdittir. ABD, Rusya ile ilişkilerin düzeltilebileceğine inanıyor. Ortak tehditlerle karşılıyoruz. Fakat Rusya ile işbirliği Avrupalı dostlarımızın ve müttefiklerimizin zararına kurulamaz. Rusya’yı barışa davet ediyoruz.”