DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cüneyt Arkın öldü mü? Eşinden açıklama

Cüneyt Arkın öldü mü? Eşinden açıklama

Ece Erken’den sonra Cüneyt Arkın’ın da öldüğüne dair haberler yayılmaya başladı. Cüneyt Arkın öldü mü? Eşi Betül Cüreklibatır’dan önemi açıklama.

Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı bugün ‘Cüneyt Arkın öldü’ haberiyle şok oldu. 79 yaşındaki usta sanatçının öldü haberleri gerçeği yansıtıyor mu? Kanal D’de yayınlanan ‘Renkli Sayfalar’ programına katılan Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır sosyal medyada hızla yayılan haberler hakkında açıklama yaptı.

Cüneyt Arkın öldü mü?

‘Renkli Sayfalar’ programına katılan Betül hanım, Cüneyt Arkın’ın haberlere ‘benim ölmemi mi bekliyorlar’ diyerek tepki verdiğini ve çok üzüldüğünü söyledi. Cüneyt Arkın’ın eşi Betrül Cüreklibatır’ın açıklamaları: “Biz de büyük bir şok yaşıyoruz. Bu haberler ömrüne ömür katacak inşallah. Üzülüyoruz bu haberlere. Telefonlarımız susmuyor. Cüneyt ‘Benim ölmemi mi bekliyorlar’ dedi. Çok üzüldü.”

Bu hafta Ece Erken hakkında da öldü haberleri çıkmıştı

‘Cüneyt Arkın öldü’ haberlerinin kaynağı geçtiğimiz hafta da Ece Erken’in öldüğünü iddia etmişti. Ece Erken hakkında çıkan haberlerle hayranları büyük üzüntü yaşarken annesi Nurhan Erken yalan habere büyük tepki gösterdi. Nurhan Erken, sosyal medyada yayılan görseli Instagram hesabında paylaşarak şunları yazdı: “Hangi şerefsiz bunu yazdıysa Allah belasını versin. Bu yazdığı haber inşallah kendi evlatlarını bulur bu kadar üzüntü çekerken bir de bu haber utanmaz reziller bir anne olarak bunları Allah’a havale ediyorum.”

Sosyal medyada en çok öldürülen ünlüler

Haftada iki üç ünlü ismin öldürüldüğü sosyal medyada en çok hangi ünlülerin öldüğüne dair haberler yapılıyor? Listenin en başında Yeşilçam’ın usta isimlerinden 91 yaşındaki Münir Özkul yer alıyor. Listenin ikinci sırasında Cem Yılmaz yer alıyor. Liste, Kıvanç Tatlıtuğ, İbrahim Tatlıses, Arda Turan, Ara Güler, Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Oğuzhan Koç, Özkan Uğur, Teoman, Berk Oktay ve uzun zamandır tedavi gören Kenan Işık gibi ünlü isimlerle devam ediyor.

Bu tarz haberler neden yapılıyor?

En son ‘Cüneyt Arkın Öldü’ haberiyle milyonlarca insanın tepkisini çeken olay neden yapılıyor? Ünlülerin öldüğüne dair yalan haberlerin asıl yapılma nedeni nedir? Bu tarz haberlerin yapılmasındaki en büyük neden, siteye ziyaretçinin girişini sağlamak ve gelirlerini arttırmaktır. Haberler genelde foto galeri olarak yapıldığı için ziyaretçiler haberin içeriğini görmek için belirlenen görselleri gezmek zorundadır. Bu da site sahibine hem gelir hem de sayfa görüntüleme sayısında artış olarak dönüş yapar. Diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise paylaşılan sitenin ziyaretçiyi virüslü siteye yönlendirmemesi.