DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Damat adayının ifşası Zuhal Topal’ı zora sokacak

Damat adayının ifşası Zuhal Topal’ı zora sokacak

Son zamanlarda en çok evlilik programlarından olan Esra Erol’un eski damat adaylarından olan Mehmet Güneş’in ifşası Zuhal Topal’ı zora sokacak. ATV’de yayınlanan izdivaç programı Esra Erol’un eski damat adaylarından Mehmet Güneş, gündeme damga vuracak ifadelerde bulundu. Daha öncede tanıma yolunda olduğu gelin adayı Bahar Aydın’ın Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programına geçeceği iddia edilmişti. Çıkan bu iddialar

Son zamanlarda en çok evlilik programlarından olan Esra Erol’un eski damat adaylarından olan Mehmet Güneş’in ifşası Zuhal Topal’ı zora sokacak.

ATV’de yayınlanan izdivaç programı Esra Erol’un eski damat adaylarından Mehmet Güneş, gündeme damga vuracak ifadelerde bulundu. Daha öncede tanıma yolunda olduğu gelin adayı Bahar Aydın’ın Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programına geçeceği iddia edilmişti. Çıkan bu iddialar karşısında sessiz kalmayan damat adayı Mehmet, Zuhal Topal hakkında bomba iddialar bulundu.

Damat adayının ifşası Zuhal Topal’ı zora sokacak

Esra Erol’la izdivaö programından daha yeni ayrılan damat adayı gelen bu iddialar üzerine instagram hesabından bir canlı yayın başlattı. Canlı yayında Zuhal Topal’ın programındaki yöneticilerinden birinin sürekli onu arayarak programa çağırdığını ”Mehmet Bey Bahar Hanım’ı da alıp bizim programa gelin” dediğini iddia etti. Gelen bu telefonlar üzerine iyice sinirlenen damat adayı açtı ağızını, yumdu gözünü..

Bahar Aydın ile evlilik yolunda ilerleyen Mehmet Güneş instagram hesabından başlattığı canlı yayında “Bana ‘bize gel Esra Erol’u kötüle, istediğini söyle. Bu hayatta senin her istediğin olacak’ diye kandırmaya çalışıyorsunuz. Karşınızda çocuk yok. Ben Esra Erol’dan şerefimle ayrıldım. Beni şerefsiz mi sandınız? Bana para, iş teklif ediyorlar. Beni paranızla satın alamazsınız. Ben sizin parayla satın alıp canlı yayında iftira attırdığınız satılıklardan değilim” dedi. Damat adayının bu videosu sosyal medyada hızla yayılarak izlenme rekorları kırdı.