DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Demet Akalın’ın canlı yayında küfür skandalına Hande’den tepki

Demet Akalın’ın canlı yayında küfür skandalına Hande’den tepki

Şarkılarıyla Türkiye’yi kasıp kavuran Demet Akalın bir skandala daha imza attı. Canlı yayın bağlantısı sırasında küfreden Akalın, gündemi salladı.

Demet Akalın’ın magazin gündeminde geniş yer bulan küfür skandalı konuşulmaya devam ediyor.Kanal D ekranlarının en çok izlenen Asena Atalay’ın sunduğu Magazin programına Antalya Bodrum’da yaptığı tatilden canlı olarak bağlanan Demet Akalın gündemden düşmeyecek bir gafa imza attı.Magazin D ekibi Bodrum’da tatil yapan Akalın’ı evinden canlı yayın ile röportaj gerçekleştirmek istedi. Asena Atalay’ın sunduğu programda canlı yayına bağlantı sorunu yaşanınca Demet Akalın öfkesine hakim olamadı.Bağlantı sırasında seslerin duyulması üzerine Demet Akalın’ın sinirlenip küfür ettiğini canlı yayında tüm izleyenler duydu.Magazin D ekibinin 3G bağlantısını bir türlü gerçekleştirememesi üzerine Akalın, “Günümün içine s…tınız,a….k” diyerek canlı yayında küfür etti.İşte Demet Akalın’ın canlı yayında küfür ettiği o anlar:

EZELİ RAKİBİ HANDE YENER’DEN SERT GÖNDERME

Yıllardır kavgalarıyla gündemden düşmeyen ikili Hande Yener ve Demet Akalın arasında kavga günden güne büyüyor.Demet Akalın’ın canlı yayında küfretmesi üzerine ezeli rakibi Hande Yener’den tepki geldi. Hande Yener, resmi instagram hesabı üzerinden bir yazı kaleme aldı. Yener’in bu yazısı Akalın’ı çok kızdıracağa benziyor.hande-yener-demet-akalin-kavgasi-buyuyorDemet Akalın’ın “Küfürbaz” olduğunu sonunda halkın da gördüğünü vurgulayan Yener, “Hakkımda bir süredir asılsız iftiralar atan kişi için 1 demet açıklama” adlı yazısı şu şekilde:

”HERKES KANAR YUKARIDAKİ KANMAZ”

“Kulüpte dinleyene, televizyonda izleyene, gazeteciye, eski arkadaşa küfür eden, ama bu işlerle hiç alakası yokmuş gibi davranan herkesin maskesi bir gün düşer… Bu bir tür ilahi adalettir! Kişi insanlara iftira atacağına ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalıdır… Herkes kanar, yukarıdaki kanmaz…”

HOŞÇAKAL, KÜFÜRBAZ!

Hande Yener bununla yetinmeyip, ‘Küfürbaz’ başlığı ile bir fotoğraf paylaştı ve altına şu notu düştü:“Sayfama programdan hakaret yazdırıyor 😂😂😂😂 Özellikle temizletmiyorum. Bütün herkes görsün nasıl saldırdığını. Aynı yalan ve boş cümleler copy paste… Neyse gına geldi hoşçakal! 😆 küfürbaz.

DEMET AKALIN SESSİZ KALDI

Canlı yayında küfür ettiği gündeme bomba gibi düşen Demet Akalın’dan henüz bir açıklama gelmedi. Hande Yener’in yazdıkları için de sessizliğini koruyan Akalın-Yener tartışması şimdilik bu kadar…