DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Demirtaş’ı görmek için sabırsızlanıyorum

Demirtaş’ı görmek için sabırsızlanıyorum

Almanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’dan Selahattin Demirtaş’a davet. Gabriel ‘Demirtaş’ı görmek için sabırsızlanıyorum’ dedi.Almanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar GabrielAlmanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar GabrielAlmanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’den, HDP’nin cezaevinde bulunan Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a açık davet geldi. Sigmar Gabriel, önümüzdeki ay Berlin’de gerçekleşecek olan konferansa

Almanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’dan Selahattin Demirtaş’a davet. Gabriel ‘Demirtaş’ı görmek için sabırsızlanıyorum’ dedi.Almanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar GabrielAlmanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar GabrielAlmanya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’den, HDP’nin cezaevinde bulunan Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a açık davet geldi. Sigmar Gabriel, önümüzdeki ay Berlin’de gerçekleşecek olan konferansa Selahattin Demirtaş’ın gelmesi için davette bulundu. Özellikle onur konuğu olarak katılmasını istedi.

Demirtaş’ı görmek için sabırsızlanıyorum

Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’in konu ile ilgili olarak gönderdiği mektubun başlığında ‘Sevgili Selahattin’ ifadesi yer aldı. Mesajın içeriğinde ise “Geleceğimizi Şekillendirmek – Özgürlük, Adalet ve Dayanışmanın Hüküm Sürdüğü Bir Dünya İçin” şeklinde cümleler vardı. Dünya genelinde ortaya çıkmaya başlayan aşırı sağcı düşünce için birlikte mücadele edilmesini gerektiğini vurugulayan Sigmar Gabriel, “Başarıya ulaşabilmek için sosyal demokrat, ilerici ve sosyalist güçlerin güçlü bir uyumuna ihtiyacımız var. Güçlerimizi birleştirelim” dedi. Ve mektubunun sonunda da  “Seni aramızda görmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.