DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Deniz Aytekin için flaş iddia!

Deniz Aytekin için flaş iddia!

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona ile Paris Saint Germain arasında oynanan ve Katalan devinin 6-1 gibi bir skorla kazandığı maçın hakemi Deniz Aytekin hakkında şok bir suçlama ortaya atıldı. Deniz Aytekin’in PSG’li oyunculara küfür ettiği iddia edildi Fransa’nın önde gelen gazetelerinden Le Parisien gazetesi’nde yer alan haberde Türk asıllı Alman hakemin kararlarına itiraz eden

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona ile Paris Saint Germain arasında oynanan ve Katalan devinin 6-1 gibi bir skorla kazandığı maçın hakemi Deniz Aytekin hakkında şok bir suçlama ortaya atıldı.

Deniz Aytekin’in PSG’li oyunculara küfür ettiği iddia edildi

Fransa’nın önde gelen gazetelerinden Le Parisien gazetesi’nde yer alan haberde Türk asıllı Alman hakemin kararlarına itiraz eden Paris Saint Germainli oyuncunlara “S**tirin gidin!” diyerek küfür ettiği öne sürüldü.

Öte yandan Marca gazetesi’nde yer alan haberde Pierluigi Collina’nın da verdiği tartışmalı kararlarla Paris Saint Germain cephesinin tepkisini çeken Aytekin’in performansını beğenmediği ve 38 yaşındaki hakemin bir süre dinlendirileceği basın tarafından iddia edildi.