DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Dikkat! Almanya’da uçak seferleri iptal oldu

Dikkat! Almanya’da uçak seferleri iptal oldu

Almanya’da havaalanlarında yapılan grevler çok sayıda uçak seferini olumsuz etkiledi. Yolcular dikkat, Almanya’da uçak seferleri iptal edildi.Almanya’daki Berlin Tegel, Berlin Schönefeld, Stuttgart ve Hamburg havalimanlarında yapılan grevler yolcuları mağdur etti. Uyarı grevleri hava ulaşımında aksamalara neden oldu. Sabah 05.00 ve 11.00 aralarında yapılan grevde 60 uçak seferi iptal edildi. 60 uçak seferinin iptal olması çok sayıda

Almanya’da havaalanlarında yapılan grevler çok sayıda uçak seferini olumsuz etkiledi. Yolcular dikkat, Almanya’da uçak seferleri iptal edildi.Almanya’daki Berlin Tegel, Berlin Schönefeld, Stuttgart ve Hamburg havalimanlarında yapılan grevler yolcuları mağdur etti. Uyarı grevleri hava ulaşımında aksamalara neden oldu. Sabah 05.00 ve 11.00 aralarında yapılan grevde 60 uçak seferi iptal edildi. 60 uçak seferinin iptal olması çok sayıda yolcu havaalanlarında mahsur kaldı.

Almanya’da uçak seferleri iptal oldu

İstediklerini alamayan çok sayıda işçi Hamburg ve Berlin havaalanlarında grev başlattı. Stuttgart havaalanında ise iş yavaşlatma kararı alındı. Hamburg ve Berlin’deki Tegel ve Schönefeld havaalanlarında görev alan çok sayıda yer hizmeti işçileri grev başlattı. Çalışanlar şartların iyileşmesi ve toplu iş görüşmelerinde istediklerini almayınca bu kararı aldılar. Tegel ve Schönefeld havaalanlarında grev yapılırken, Stuttgart havaalanında ise iş yavaşlatma kararı alındı. Grev sabah 05.00 sularında başladı.Grevin bitmesinin ardından havaalanlarında uzun kuyruklar oluştu. Bunun yanı sıra bagaj bölümündeki yığılmadan dolayı yaşanan olumsuzluklardan dolayı yolcuların el bagajlarını kullanmalarını istedi. Yer hizmetleri şirketi AAD, sendika ile arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması için tekrardan yeni tekliflerle masaya oturacaklarını ifade etti. Yolculuk yapacak olan vatandaşların daha önceden Berlin Tegel, Schönefeld Hamburg ve Stuttgart havaalanlarının internet sitelerine girip son durumla ilgili bilgi almaları istendi.