DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Diriliş Ertuğrul 72. yeni bölüm fragmanı / 4 Ocak 2017 izle

Diriliş Ertuğrul 72. yeni bölüm fragmanı / 4 Ocak 2017 izle

TRT1’in en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 71. bölümü ile ekranlara geldi. Peki Diriliş Ertuğrul 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul’un son bölümünde neler oldu?

Çarşamba gününün reytinglerini alt üst eden Diriliş Ertuğrul dizisi 71. bölümü ile ekranlara geldi. TRT1‘in en çok izlenen dizisi unvanını da elinde bulunduran dizinin yeni bölümünde neler olacak? Diriliş Ertuğrul 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar;Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanı yayınlandı.No: 309, Poyraz Karayel, Kara Sevda gibi iddialı yapımlarla aynı günde yayınlanan ve reyting listelerinde her bölümüyle zirvede kalmayı başaran dizi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle kafalarda soru işareti bıraktı.

Diriliş Ertuğrul 71. bölümünde neler oldu?

Candar bey, Ertuğrul’u Aslıhan ile evlendirmek istiyor. Ertuğrul’un bu isteğe tepkisi ne olacak? Ertuğrul ve Aslıhan evlenecek mi?Çevresindeki tehlikelere karşı bir adım atması gereken Candar Bey kızı Aslıhan’ı Ertuğrul ile evlendirmek ister. Ertuğrul’a kızı ile evlenmesini istediğini söyler. Ertuğrul Candar bey karşısında büyük şaşkınlık yaşamaktadır. Ertuğrul Halime ve Candar Bey arasında gidip gelmektedir. Herkesin aklında aynı soru ‘kimi seçecek?’. Ertuğrul davasını mı seçecek yoksa her şeyden öte sevdiği Halimeyi mi? Ertuğrul için karar vermek hiç kolay olmayacaktır.Ertuğrul bey, Hanlı Pazar’ın hakimiyetini ele geçirir. Hanlı Pazar’da siyasi ve ticari bağları güçlendirmek isteyen Ertuğrul, Toy meclisi düzenler. Ertuğrul’un düzenlediği toy’a katılan Sadettin Köpek, yeni sorunların fitilini ateşleyecektir. Ertuğrul beyin yeni sorunlar karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde diziye sansür uygulanmıştı!

’43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ de ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi ‘En iyi dizi’ ödülüne laik görüldü. Ödülü Yeşilçam’ın usta isimlerimden Türker İnanoğlu’ndan almak için sahneye gelen dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı.Ödülü alan Bozdağ’ın konuşma yapması engellendi ve sahneden ayrıldı.Bozdağ ve dizi ekibi konuşma yapmadan sahneden ayrıldı ardından törenin sunucusu Okan Bayülgen konuyla ilgili açıklama yaparak özür diledi.Ayrıca Sosyal medyada diziye uygulanan sansüre binlerce tepki geldi.CAVİT ÇETİN GÜNER: PAPUCUM DAHA DEĞERLİDizide ‘Doğan Bey’ karakterine hayat veren Cavit Çetin Güner, olayın ardından Instagram hesabında verilen ödülü yere koyup ayakkabısıyla çektiği fotoğrafı sayfasına yükledi ve şu mesajı yazdı;

“3 sezondur sadece kendi gününün değil, ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler. Mecburen diyorum çünkü cayır cayır en iyi oyuncu, en iyi yapım, en iyi yönetim de bizim hakkımız ama onlardan değiliz ya, bugüne kadar vermediler. Bugün de yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler. Her çarşamba ratingde gösteriyoruz hak ettiğimiz değeri aslında. Anlayana… Bu ödülün değeri fotoğrafta! Pabucum daha değerli şu an.”