DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Diyarbakır – Mardin yolunda patlama! | 2 asker şehit

Diyarbakır – Mardin yolunda patlama! | 2 asker şehit

Mardin – Diyarbakır karayolundan acı haber geldi. PKK’lı hainlerin yola döşedikleri mayının patlaması sonucu 2 asker şehit oldu. Bu sabah saatlerinde güvenlik güçleri Mardin- Diyarbakır karayolununda mayın araması yapmaya çıktılar. Tam da o esnada PKK tarafından yola döşenmiş mayın patladı. 08.40 sularında meydana gelen patlamada acı haber verildi. Olay yerinde yapılan ilk belirlemelere göre 2 askerin

Mardin – Diyarbakır karayolundan acı haber geldi. PKK’lı hainlerin yola döşedikleri mayının patlaması sonucu 2 asker şehit oldu.

Bu sabah saatlerinde güvenlik güçleri Mardin- Diyarbakır karayolununda mayın araması yapmaya çıktılar. Tam da o esnada PKK tarafından yola döşenmiş mayın patladı. 08.40 sularında meydana gelen patlamada acı haber verildi. Olay yerinde yapılan ilk belirlemelere göre 2 askerin şehit olduğu belirtildi. Askerlerin Aksu Jandarma Karakolu’ndan geldiği aktarıldı.

Diyarbakır – Mardin yolunda patlama! | 2 asker şehit

Patlamanın hemen sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye birlikler sevk edildi. Güvenlik güçleri ise hain teröristleri yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Patlamanın etkisi ile Mardin- Diyarbakır karayolunun bir şeridi trafiğe kapatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Bugün saat 08.35 sıralarında ilimiz Mazıdağı ilçesi Aksu Jandarma Karakol Komutanlığınca Mardin-Diyarbakır karayolunda icra edilen Mayın/EYP kontrolü esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yola döşenen EYP’nin patlatılması sonucu 2 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde hayatlarına devam etmesini sağlamak amacıyla bölücü terör örgütü mensupları ile mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.