DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Donald Trump son mitinginde fena konuştu!

Donald Trump son mitinginde fena konuştu!

Amerika’da yapılacak olan büyük seçim öncesi son mitingini yapan Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump önemli açıklama ve kararlı ifadelerde bulundu.\r\n\r\n

Amerika’da yapılacak olan büyük seçim öncesi son mitingini yapan Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump önemli açıklama ve kararlı ifadelerde bulundu.Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump, Amerika’da yapılacak olan büyük seçim öncesi son mitinginde fena konuştu. Trump, başkanlık seçimlerinin sonucunda eğer kendisi kazanmazsa bunun bir felaket olacağını söyledi. Ve “Yarın (bugün) sandıkta adaleti sağlayacak olan Amerikan halkıdır. Biz kazanacağız” dedi. Seçimlere son bir süre kala tüm adayların heyecanı dorukta ve son kozlarını oynuyorlar.

Donald Trump : ‘Felaket Olur!’

donald-trumpBaşkanlık seçimlerinin son gününde adaylar en yoğun günlerini yaşadılar. Donald Trump Florida, Kuzey Carolina, Pensilvanya, New Hampshire ve Michigan eyaletlerinde çeşitli mitingler düzenleyerek halka seslendi.  Seçmenlerin oylarını kazanmak için büyük çaba sarfetti. Kuzey Carolina’da düzenlediği mitingdeki sözleri büyük dikkat çekti. Carolina’nın Raleigh kentindeki mitinginde, başkanlık seçimlerini Hillary Clinton’a kaptırmasının büyük bir felaket olacağını iddia etti.Trump skandal sözlerine Hillary Clinton’ın yalancı olduğunu ve seçimleri hileli olacağını savundu. Ayrıca Başkan Barack Obama yönetimindeki ülkenin her açıdan inişe geçtiğini ifade eden Trump, ABD ekonomisininde kötüye gittiğini savundu. Trump, “Yarın sandıkta adaleti sağlayacak olan Amerikan halkıdır. Biz kazanacağız” dedi. Seçimleri kazanamamasının halinde yaptığı kampanyalara destek olan vatandaşların emeklerinin boşa gideceğini söyledi. “Eğer kazanamazsak, bunu büyük bir zaman, enerji ve para kaybı olarak değerlendireceğim. Kazanamazsak sahiden tüm vaktimizi ziyan etmiş oluruz.” şeklinde ifadeler kullandı.