DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Donald Trump ve Vladimir Putin’in ilk telefon görüşmesi

Donald Trump ve Vladimir Putin’in ilk telefon görüşmesi

ABD yeni başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilk görüşmelerini gerçekleştirdi. İkilinin görüşmesinin ise olumlu geçtiği ifade edildi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapılan telefon görüşmesi ABD yeni başkanı Trump’ın göreve gelmesinden sonra ilk kez yapıldı. İki ülke lideri arasında geçen ilk telefon görüşmesinin detayları yayınlandı. Fakat görüşmenin olumlu geçtiği söylendi. Ve

ABD yeni başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilk görüşmelerini gerçekleştirdi. İkilinin görüşmesinin ise olumlu geçtiği ifade edildi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapılan telefon görüşmesi ABD yeni başkanı Trump’ın göreve gelmesinden sonra ilk kez yapıldı. İki ülke lideri arasında geçen ilk telefon görüşmesinin detayları yayınlandı. Fakat görüşmenin olumlu geçtiği söylendi. Ve görüşmenin en önemli noktası ise Rus liderin Trump’ı tebrik etti. Beyaz Saray Trump’ın Putin ile konuştuğu sırada çekilen fotoğraflarını yayınladı:

Donald Trump’a tebrik telefonu

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Putin ve Trump ikili ilişkilerin ana konuları hakkında fikir alışverişi yaptılar ve Rusya ile Amerika’nın ilişkilerinin eşit haklar temelinde ilerlemesi konusunda anlaştılar.