DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Donald Trump’tan endişe duyuyoruz!

Donald Trump’tan endişe duyuyoruz!

ABD yeni başkanı seçilen Donald Trump’ın göçmenler ile ilgili imzalayacağı karar büyük tepki gördü. Mark Zuckerberg ise “Trump’tan endişe duyuyoruz” dedi.Amerika yeni başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ülkeye girişini kısıtlayan vize kararının sonrası büyük tepki topladı. Dünya basınında bu haber önemli derecede yer aldı. Son olarak ise sosyal paylaşım platformu Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ise “Başkan

ABD yeni başkanı seçilen Donald Trump’ın göçmenler ile ilgili imzalayacağı karar büyük tepki gördü. Mark Zuckerberg ise “Trump’tan endişe duyuyoruz” dedi.Amerika yeni başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ülkeye girişini kısıtlayan vize kararının sonrası büyük tepki topladı. Dünya basınında bu haber önemli derecede yer aldı. Son olarak ise sosyal paylaşım platformu Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ise “Başkan Trump tarafından imzalanan kararnameden endişeliyim. Kapılarımızı yardıma muhtaç olan sığınmacılara açık tutmalıyız” şeklinde açıklama yaptı.

Mark Zuckerberg : ‘Donald Trump’tan endişe duyuyoruz!’

Mark Zuckerberg’in facebook hesabında paylaştığı yazıda Donald Trump’ın imzaladığı kararname ile ilgili endişe ve görüşlerini belirtti. Paylaşımında  ’’Bir çoğunuzun olduğu gibi Başkan Trump tarafından imzalanan kararnameden endişeliyim. Bu ülkeyi güvenli hale getirmeliyiz. Ancak bunu gerçekten tehdit olan kişiler üzerinde odaklanarak yapabiliriz. Kapılarımızı yardıma muhtaç olan sığınmacılara her zaman açık tutmalıyız. Bu biziz.Aynı zamanda Başkan’ın ülkemize gelen yeteneklerden faydalanmaya devam edileceğine inanmasından memnunum. Biz bir göçmen ülkesiyiz. Bütün dünyanın en iyi ve en zekilerinin burada yaşayıp, çalışıp, katkı vermelerinden hepimiz karlı çıkarız’’ ifadelerini kullandı. Pakistanlı Nobel Barış Ödülü sahibi Malala Yousafzai de ’’Dünya çapında belirsizlik ve endişenin olduğu bu günlerde Başkan Trump’tan dünyanın en korumasız çocukları ve ailelerine sırtını dönmemesini rica ediyorum.’’ sözleri ile Trump’a seslendi.