DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Dünyanın en kilolu kadını nasıl zayıfladı?

Dünyanın en kilolu kadını nasıl zayıfladı?

Dünyanın en kilolu kadını nasıl zayıfladı? Dünyanın en kilolu kadını zayıfladı. 500 Kilodaki kadın zayıfladı. Mısırlı kadın geçirdiği operasyon sayesinde 100 kilo verdi. Dünyanın en kilolu kadını nasıl zayıfladı? Dünyanın en kilolu kadını olarak tanınan Mısırlı İman Ahmed Abdulati isimli bayan tam olarak 500 kilo idi. Doğduğunda 5 kilo olan İman Ahmed Abdulati geçirdiği ameliyat

Dünyanın en kilolu kadını nasıl zayıfladı? Dünyanın en kilolu kadını zayıfladı. 500 Kilodaki kadın zayıfladı. Mısırlı kadın geçirdiği operasyon sayesinde 100 kilo verdi.

Dünyanın en kilolu kadını nasıl zayıfladı?

Dünyanın en kilolu kadını olarak tanınan Mısırlı İman Ahmed Abdulati isimli bayan tam olarak 500 kilo idi. Doğduğunda 5 kilo olan İman Ahmed Abdulati geçirdiği ameliyat sayesinde tam tamına 100 kilo verdi. Mısırlı İman Ahmed Abdulati isimli bayan tam olarak 500 kilo idi.

Mumbai Saifee Hastanesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Abdulati’nin 3 yıl içerisinde 100 kilonun altında düşmesini hedefliyoruz dedi.

Ailesi tarafından yapılan açıklamada ise bayanın 25 yıl sonra ilk defa dışarıya çıktığını belirttiler. İman Ahmed Abdulati, 5 yaşında iken birden kilo artışı yaşıyarak inme geçirir ve yatağa mahkum kalır. Fil hastalığı olarak adlandırılan bu durumda Abdulati sağ kol ve bacaklarını kullanamıyor.